Ştiri

Mihail Stelian a fost desemnat candidatul PNL pentru primăria Isaccea

Partidul Național Liberal, filiala Tulcea și-a desemnat candidatul la primăria orașului Isaccea. La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc ședința Comitetului Local Executiv al organizației PNL Isaccea, primul punct pe ordinea de zi fiind desemnarea candidatului la funcția de primar al orașului.

 

La ședință, au participat din partea Comitetului județean Executiv: Vasile Gudu, Chichi Nicolae, Bejan Cornel și Dan Balan. După dezbateri și votul membrilor CLEx, a fost desemnat ca și candidat Mihail Stelian, actalul viceprimar al orașului Isaccea, de profesie subinginer constructor de nave și licențiat în științe economice. Domnia sa a mai ocupat și funcția de director al Casei de cultură din Issacea, având o bogata experiență în administrația publică. Al doilea pe lista de consilieri locali va candida domnul Jenică Curcă, fost viceprimar al orașului timp de două mandate. La ședința CLEx au fost discutate subiecte importante pentru viața orașului și propuse rezolvării pentru infrastructura stradală, anveloparea blocurilor, extinderea sau reabilitarea rețelei de apă-canal și trecerea RO-RO Isaccea-Orlovcka. Organizația locală PNL Isaccea își propune ca la alegerile locale din iunie 2016 să căștige majoritatea mandatelor de consilieri locali și pe cel de primar al orașului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top