Actualitate

Decembrie de vis pentru copiii din comuna Pantelimon

Administrația publică locală Pantelimon a oferit copiilor din comună mai multe momente de sărbătoare, cu câteva zile înainte de Crăciun și Anul Nou. Cei mici au fost în centrul atenției, fiind momentul din an cel mai așteptat de către ei.

„Copilăria înseamnă simplitate. Privește lumea cu ochi de copil, este foarte frumoasă. Înaintea sărbătorilor de iarnă, pe lângă darurile ce le vor primi, prichindeii au de astăzi covorașe și obiecte viu colorate. Urmează băncuțe, scaunele și tobogane pentru grădinițele din comuna Pantelimon”, este mesajul adresat celor mici de primarul Costel Armășescu.

Conform edilului, toate grădinițele din comună vor fi dotate cu elemente de joacă, adică leagăne, turnuri, tobogane, băncuțe și multe altele. Astfel, atunci când vremea este frumoasă, copiii se vor putea bucura de aceste elemente ce vor fi instalate în curțile grădinițelor.

La grădinița din Pantelimon, administrația locală a investit și în achiziționarea unor covoare speciale pentru activități educaționale.

Dincolo de dotarea unităților de învățământ, primăria Pantelimon le-a oferit tuturor copiilor din comună pachete cu dulciuri, un mic dar înaintea sărbătorilor de Crăciun. De asemenea, administrația locală a organizat și un spectacol de final de semestru, spectacol la care au participat toți copiii.

„În satele Pantelimonul de Jos, Pantelimonul de Sus și Nistorești, prin intermediul bisericii, au fost oferite pachete cu alimente persoanelor nevoiașe”, mai spune primarul Armășescu.

De altfel, credincioșii din satul Nistorești au primit din partea primăriei câte un mic dar cu prilejul sărbătorii de Sfântul Nicolae, zi în care biserica din localitate își celebrează hramul.

„Am oferit celor mici și o zi pe placul lor, o zi plină de distracție în tărâmul Crăciunului din parcul Tăbăcărie din municipiul Constanța. Aici s-au putut bucura de decoruri extraordinare, tobogane, personaje de poveste și multă, multă distracție. Copiii noștri merită tot ce este mai bun de sărbători,” adaugă Costel Armășescu.

Nu în ultimul rând, edilul a declarat că luna decembrie este un moment important în ceea ce înseamnă un pas important pentru ecologizarea comunei. Astfel, în dotarea primăriei au intrat peste 500 de pubele de gunoi (de 120 de litri) ce vor fi distribuite către gospodăriile din comună. De asemenea, vor fi instalate și 15 pubele, stil container, de 1.500 de litri, pentru colectarea selectivă a gunoiului menajer. Strângerea deșeurilor se va face prin serviciul de specialitate înființat la nivelul comunei Pantelimon.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top