Politic

Deputatul Bogdan Huţucă, despre Decebal Făgădău: Primarul Constanței își arată în toată splendoarea incompetența

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, îl acuză pe Decebal Făgădău de incompetență, ba chiar că încearcă să „își ascundă propria neputință în spatele unor acuzații iresponsabile și penibile”. De asemenea, politicianul face un apel către angajații CT Bus să își reia activitatea, deoarece „constănțenii nu au nicio vină”.

„Primarul Constanței Decebal Făgădău își arată în toată splendoarea incompetența, întregul său mandat fiind, de altfel, o înșiruire de neîmpliniri și eșecuri.
După ce în plină iarnă a lăsat orașul fără apă caldă și căldură, constănțenii au înghețat astăzi și în stațiile de autobuz, așteptând în zadar ca transportul în comun să funcționeze. Motivul, șoferii CT Bus, compania locală de transport , au declanșat o grevă spontană și nu au mai ieșit pe traseu.
În toată această poveste, primarul Decebal Făgădău spune că sunt acte de sabotaj politic, arătând cu degetul spre PNL pe motiv că doi consilieri liberali s-au interesat încă de ieri și au semnalat probleme la CT Bus.
Ceea ce nu înțelege domnul primar este că tocmai acesta este rolul unui consilier local, mai ales în condițiile în care informații despre o posibilă grevă a șoferilor erau vehiculate încă de zilele trecute. Faptul că primarul Făgădău a aflat ultimul sau, și mai grav, știa și nu a luat nicio măsură arată cât de mare este indolența edilului și a aparatului său administrativ.
În fapt, primarul pesedist al Constanței încearcă să-și ascundă propria neputință în spatele unor acuzații iresponsabile și penibile. Să cauți vinovați pentru propriile eșecuri, pentru ignoranța cu care ai distrus un oraș domnule primar arată cât de disperat ați ajuns. Faceți vânătoare de vrăjitoare și inventați povești cu sabotori, pentru a distrage atenția de la incapacitatea dvs managerială.
Să îi numiți pe șoferii CT Bus care fac grevă „nenorociți” și „nemernici” arată cât de jos ați dus mesajul public, dar mai ales care este nivelul dvs de respect și înțelegere față de simplii oameni. Probabil că aceleași aprecieri le-ați avut și despre angajații CET Palas, pe care astăzi aflăm că îi suspectați de sabotaj.
Vă cerem public, domnule Făgădău, să vă susțineți acuzațiile cu probe sau să vă retrageți declarațiile irespnsabile și penibile! În aceeași ordine de idei, grupul consilierilor locali municipali ai PNL Constanța le recomandă angajaților CT Bus să își reia activitatea, deoarece constănțenii nu au nicio vină, și invită sindicatele reprezentative ale șoferilor CT Bus la discuții, în condițiile în care primarul Făgădău refuză dialogul și apelează la jigniri la adresa acestora.
De asemenea, în ceea ce privește declarațiile de astăzi ale primarului Făgădău privind refuzul de a valida mandatul unui consilier local PNL, îl somăm pe acesta să respecte legea și să numească următorul consilier de pe lista de candidați, iar dacă are suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni de fals să sesizeze organele îndreptățite.
Înțelegem faptul că validarea unui nou consilier local PNL îi dereglează lui Făgădău majoritatea din Consiliul Local Municipal și îi strică socotelile în ceea ce privește vânzarea de terenuri aparținând orașului, însă legea trebuie respectată domnule primar! Și asta oricât de ciudat vi s-ar părea…”, a declarat Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top