Actualitate

Primăria Comunei Săcele – Anunț de interes public

Primăria Comunei Săcele a finalizat documentația necesară pentru finanțarea lucrărilor de execuție a rețelei de distribuție a gazelor naturale, pe care o va depune în cadrul Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Pentru alimentarea cu gaze naturale din Sistemul Național de Transport a fost obținut avizul de principiu de racordare la conducta de tranzit Vadu-Grădina pusă în funcțiune de către TRANSGAZ în anul 2021.

Distanța dintre conducta de tranzit și amplasamentul identificat în Studiul de Fezbilitate pentru Stația de reglare-măsurare este de 0,71 km, locația identificată fiind situată în intravilan și dispune de rețea electrică precum și de rețea de alimentare cu apă.

Investiția în valoare de 3.300.000 Euro va consta în realizarea unei rețele de distribuție de 24 km pentru branșarea unui număr de 650 de case și 7 instituții publice administrative, existând potențialul a încă 58 de consumatori casnici (cartier de case pentru tineri aflat în dezvoltare) și 2 întreprinderi de prelucrare a laptelui precum și o serie de grajduri pentru animale aflate în stare de conservare.

În cadrul proiectul au fost incluse și branșamentele individuale până la limita de proprietate, astfel încât toate gospodăriile din localitățile Săcele și Traian să poată beneficia de gaze naturale.

Primăria Comunei Săcele precizează că este în curs de execuție rețeaua de canalizare în localitatea Săcele cu termen de finalizare septembrie 2022.

           

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top