Politic

Deputat George Șișcu: La Măcin se intensifică controalele pentru depistarea transportatorilor supraîncărcați

Deputatul George Șișcu a participat ieri la ședința Comisiei de Transport și Infrastructură a Camerei Deputaților. În cadrul ședinței parlamentarul a dezbătut problema infrastructurii din orașul Măcin și a primit asigurări că se vor intensifica controalele în zonă pentru reperarea transportatorilor care circulă supraîncărcați.

Astăzi, în cadrul ședinței Comisiei de Transport și Infrastructură a Camerei Deputaților, am discutat cu domnul Florin Gagea, șeful ISCTR, căruia i-am adus la cunoștiință starea de fapt din orașul Măcin. Am primit asigurări că ISCTR va intensifica controalele în zonă, pentru a identifica transportatori care circulă supraîncărcați și cu viteză neadecvată.
Primăria Măcin a pregătit un deviz estimativ pentru drumul ocolitor și-l va trimite Consiliului Județean și CNAIR, dar decizia se va lua după vizita celor doi miniștrii care, fie vorba între noi, trebuia deja sa aibă loc săptămâna trecută”, a declarat deputatul.

Amintim că George Șișcu a participat luna trecută la o dezbatere referitoare la infrastructura locală a orașului Măcin și problemele rețelei de alimentare cu apă. Concret, s-a discutat despre nemulțumirile locuitorilor din Măcin legate de faptul că străzile orașului sunt tranzitate de camioane ce transportă piatră pentru lucrările podului suspendat de peste Dunăre. În contextul dezbaterii deputatul liberal a amintit de propunerea sa din Comisia de Transport și Infrastructură a Camerei Deputaților ce prevede introducerea transportului cu barje ca soluție pentru transportul pietrei din zona Măcin. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top