Actualitate

Dezbatere publică la Năvodari: „Instigare la lectură!”-cărți gratuite pentru elevi

Primarul orașului Năvodari Florin Chelaru, lansează o dezbatere publică unui nou proiect adresat copiilor. „Instigare la lectură!” este un proiect prin intermediul căruia Primăria va oferi gratuit câte un pachet de cărți copiilor din Năvodari, începând de la grădiniță și până la liceu. Primarul Chelaru inițiază o consultare publică pentru alegerea celor mai potrivite titluri pentru fiecare categorie de vârstă. 

“Știm cu toții cât de importantă este educația în viața copiilor noștri, conștientizând totodată că este nevoie de eforturi susținute pentru a le oferi elevilor cele mai bune condiții pentru a performa la învățătură!

În acest sens, vă supun atenției un proiect pe care doresc să îl implementez în toate unitățile de învățământ din orașul Năvodari: cărți gratuite pentru elevi, de la grădiniță până la liceu.

Astfel, copiii ar urma să primească o cutie de cărți recomandate pentru vârsta lor și conform programei școlare. Vom căuta să diversificăm titlurile de carte, astfel încât să acoperim o gamă cât mai largă, dar și să încurajăm copiii să facă schimb între ei.

De asemenea, titlurile de carte vor fi stabilite în urma discuțiilor cu învățătorii și profesorii de limba română pentru ca acestea să le fie cu adevărat utile elevilor noștri.

De aceea, dragi părinți și cadre didactice, vă solicit părerea privind utilitatea unei asemenea inițiative, dar și sfaturi și propuneri privind modul de implementare pentru a putea prinde proiectul în bugetul anului viitor!
Aștept cu interes sugestiile dumneavoastră!”, spune Florin Chelaru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top