Actualitate

Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova: „Să fim calmi, responsabili și solidari în depășirea acestei situații”

Trebuie doar să fim calmi, responsabili și solidari în depășirea acestei situații, să ne respectăm între noi, respectând și măsurile impuse de autorități, pe care vi le-am mai prezentat, precum și pe cele de igienă, menite să ne protejeze și să limiteze cât mai mult efectele răspândirii acestui virus”, așa își începe mesajul către locuitori, primarul Hârșovei, Viorel Ionescu.

Este un mesaj adresat în plină pandemie de coronavirus, chiar când în România a fost decretată starea de urgență, o situație cu care țara nu s-a mai întâlnit de 21 de ani și care impune anumite reguli noi pentru populație.

Decretarea stării de urgență este o măsură suplimentară, luată pentru a combate răspândirea coronavirusului. Nu trebuie să ne sperie! Nu trebuie să intrăm în panică! Vom cunoaște măsurile excepționale dispuse, în funcție de care voi convoca și Comitetul Local Pentru Situații De Urgență pentru a lua, la nivelul orașului nostru, măsurile ce se impun și pe care vi le vom aduce la cunoștință, imediat, pe pagina de Facebook și pagina web ale Primăriei orașului Hârșova”, spune Viorel Ionescu.

Primarul insistă asupra păstrării calmului în rândul populației și face apel la spiritul civic de întrajutorare a unor voluntari în cazul în care există persoane nevoiașe în astfel de situații.

De asemenea, dacă situația o va impune, pentru persoanele neajutorate sau care se vor afla în situații excepționale, în această perioadă, reiau apelul către hârșovenii cu disponibilitate și simț civic, pentru a constitui un Serviciu de Voluntari, la nivelul orașului, care să ne ajute să fim cât mai eficienți și operativi, dacă va fi cazul. Mă puteți contacta în acest sens prin mesaj privat sau orice altă modalitate vă este la îndemână”, amintește Viorel Ionescu.

Autoizolarea la domiciliu este un alt aspect pe care primarul îl subliniază în mesajele sale adresate locuitorilor orașului Hârșova. Acolo unde este posibil, oamenii trebuie să stea în case, mai ales copiii și bătrânii, astfel încât riscul infectării să fie cât mai mic.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top