Actualitate

Primăria Hârșova va construi 24 de apartamente nZEB pentru tineri

Administrația locală a orașului Hârșova anunță că în luna ianuarie 2023 a semnat contractul de finanţare pentru locuințele nZEB Plus pentru proiectul proiectul „Construire ansamblu de locuinţe nZEB Plus pentru tineri”.

Beneficiarii locuințelor, vor avea nenumărate avantaje datorate acestui tip de locuinţe. „Ne bucurăm să vă informăm de faptul că a fost semnat contractul de finanțare a Proiectului «Construire ansamblu de locuințe nZEB Plus pentru tineri în orașul Hârșova, județ Constanța»”, transmit reprezentanții primăriei.

Primăria orașului Hârșova a depus acest proiect pentru a construi patru module de locuințe (24 de apartamente), conform unui proiect tip pus la dispoziție de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Printre dotările esențiale ale clădirilor se numără panouri solare și fotovoltaice pentru asigurarea necesarului de apă caldă și energie din surse regenerabile, anvelopă a clădirii izolată termic cu tehnologii moderne și conform celor mai noi standarde de eficiență, precum și parcări amenajate pentru autovehicule și autovehicule electrice. În perioada următoare vom demara procedurile de implementare a acestui proiect și vă vom ține la curent cu stadiul derulării acestuia”, au anunțat reprezentanţii Primăriei Hârşova.

Totodată, Primăria orașului Hârșova anunță locuitorii că au fost reluate lucrările de extindere a infrastructurii de canalizare de pe raza U.A.T Hârșova, cuprinse în cadrul obiectivului de investiții „Extinderea rețelei publice de canalizare” demarat în anul 2022.

Astfel, în perioada 30 ianuarie – 12 februarie 2023, tronsonul de drum Str. Traian, între Str. Revoluției și Str. Rozelor (de la Poliție până la Creșă), va fi închis circulației autovehiculelor, pentru a putea permite executarea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare în bune condiții. În această perioadă, accesul în zonă va fi permis numai pietonilor și riveranilor.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere”, spun reprezentanții primăriei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top