Actualitate

Ancuța Belu, primărița comunei Mihail Kogălniceanu, a primit distincția Green Woman 2022

ancuța belu a primit distincția Green Woman 2022

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu Ancuța Belu a fost premiată cu distincția Green Woman 2022 din partea Asociației pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene, ProFamilia, UZPR și a Inițiativei Ecologiste Europene.

Alături de primarul Ancuța Belu au mai fost premiate soprana Felicia Filip, europarlamentarul Maria Grapini, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse – Gabriela Firea, deputatul Natalia Intotero, Simona Man, medicul Mihaela Leventer, Doina Vornicu – director de operaţiuni în cadrul CEZ România, dar și jurnalista Sabina Iosub.

„Este pentru prima dată când sunt premiată și când deschid o Gală. Este foarte greu în administrația publică locală rurală. Mi-a fost greu 10 ani, am găsit o localitate în care nu era absolut nimic – atrase fonduri, demarate proiecte. A fost foarte greu pentru mine, când am ajuns acolo am avut senzația că le voi cunoaște pe toate și că totul va merge ca pe roate. Nu a fost așa, administrația publică înseamnă altceva. Înseamnă să dai startul unui nou început”, mărturisește Ancuța Belu.

Cea de-a IV-a ediție a Galei ”Green Woman” a prilejuit evidențierea activității remarcabile a 12 femei de excepție care s-au distins prin activitatea lor în jurnalism, antreprenoriat, diplomație, ecologie, protecția mediului, cultură, educație, opere caritabile sau voluntariat.

Ancuța Belu reamintește că a semnat primul proiect PNRR, la finalul lui 2022, și salută inițiativa ministrului al Dezvoltării care a inițiat implicarea și performanța. De asemenea, administrația locală Mihail Kogălniceanu mai are depuse încă nouă proiecte, în total 18 milioane de euro sunt atrași pentru o localitate care are în jur de 12.000 de locuitori.

„Trebuie să ținem pasul cu Baza Militară pentru că de câte ori spui Mihail Kogălniceanu, spui Baza militară NATO. Cetățenii americani ies în localitatea noastră și noi trebuie să fim o mică localitate din țara lor. Mă bucur că am cunoscut atât de mulți oameni minunați aici”, a declarat Ancuța Belu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top