Politic

PNL Constanța caută măsuri pentru diminuarea efectelor epidemiei COVID-19

Deputatul Bogdan Huțucă afirmă că reprezentanții Partidului Național Liberal de la Constanța lucrează la întocmirea unui set de măsuri în vederea diminuării efectelor pe care epidemia COVID-19 le va avea asupra orașului și caută soluții pentru industria turismului, port și instituțiile medicale locale.

„PNL Constanța se concentrează în această perioadă pe întocmirea unui set de măsuri în vederea diminuării efectelor pe care epidemia COVID-19 le va avea asupra Constanței.

Turismul va fi direct impactat de restricțiile impuse de această epidemie. Și portul Constanța poate avea de suferit din cauza reducerii volumului de consum. Obiectivul nostru este să găsim cele mai bune soluții pentru a ne asigura că cei care lucrează în aceste industrii și familiile lor nu vor avea de suferit.

Lucrăm în strânsă colaborare cu echipa executivă, precum și cu instituțiile locale, coordonate de prefectul Județului Constanța. Evaluăm situația stocurilor de materiale sanitare și cea a echipamentelor medicale pentru a ne asigura că toate demersurile legislative ce țin de Constanța se vor desfășura cu cea mai mare viteză în perioada următoare. Reacția promptă cu măsuri adecvate este crucială pentru a restrânge efectele epidemiei”, a declarat Bogdan Huțucă.

Actualitate

To Top