Politic

Seniorii liberali, în centrul atenției la Congresul Organizației Pensionarilor PNL

Delegații din județul Tulcea, împreună cu deputatul George Șișcu, au participat azi la Congresul Organizației Pensionarilor și Vârstnicilor din cadrul Partidului Național Liberal, desfășurat în București. Evenimentul reprezintă un moment important în cadrul organizației, recunoscută pentru dinamismul său, întrucât va fi alesă noua conducere națională.
Contribuția celor care se află la vârsta a treia la politică și evoluția societății noastre este neprețuită, iar Partidul Național Liberal a știut întotdeauna să aprecieze și să se bazeze pe această sursă de cunoștințe și discernământ, afirmă George Șișcu.

„Alături de delegaţii tulceni la Congresul Organizației Pensionarilor și a Vârstei a Treia a Partidului Național Liberal, care se desfăşoară astăzi la Bucureşti. Un moment important în viaţa acestei organizaţii extrem de dinamice a partidului nostru, care îşi alege astăzi noua conducere naţională.

Contribuția seniorilor la politica și evoluția României este inestimabilă, iar PNL a știut mereu să valorizeze și să se sprijine pe această resursă de cunoaștere și discernământ. Acțiunile concrete întreprinse de PNL în favoarea pensionarilor, precum majorările de pensii, ilustrează devotamentul partidului în vederea îmbunătățirii calității vieții pentru seniori.

Ca liberali, încurajăm un schimb continuu de idei între diferitele generații, favorizând transmiterea de competențe și experiență de la membrii mai vârstnici către cei tineri. Seniorii contribuie activ în diverse domenii, precum politica economică, socială, sănătatea și educația. Prin implicarea susținută a seniorilor în partid, PNL asigură coerența politicilor sale cu cerințele și așteptările tuturor românilor.

Mult succes!”, a transmis liberalul tulcean George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top