Politic

George Șișcu: Ca parlamentar, mă asigur că instituțiile regionale și locale care țin de CNAIR/Ministerul Transporturilor își fac datoria

George Șișcu: Ca parlamentar, mă asigur că instituțiile regionale și locale care țin de CNAIR/Ministerul Transporturilor își fac datoria, declară deputatul și anunță că se desfășoară lucrări de reparații pe drumul E87, între Luncavița și Somova, unde se aplică două straturi de asfalt. În plus, sunt planificate lucrări suplimentare în direcția Luncavița, ca răspuns la tasarea drumului, care vor include umplerea cu piatră spartă și adăugarea a trei straturi de asfalt.

Șișcu a reiterat că menținerea drumurilor din județul nostru în stare bună este o prioritate pentru el în calitate de parlamentar. El se asigură că instituțiile locale și regionale, care sunt sub autoritatea CNAIR/Ministerul Transporturilor, își îndeplinesc responsabilitățile în mod adecvat.

În perspectiva preluării funcției de președinte al Consiliului Județean, Șișcu a promis că va face din extinderea rețelei actuale de drumuri județene o prioritate în primul său mandat, pentru a răspunde la nevoile actuale ale comunității.

George Șișcu: Ca parlamentar, mă asigur că instituțiile regionale și locale care țin de CNAIR/Ministerul Transporturilor își fac datoria așa cum se cuvine

„Tot pe E87, între localitățile Luncavița și Somova se intervine în aceste zile la refacerea părții carosabile, prin așternerea de asfalt în două straturi. De asemenea, spre Luncavița se vor realiza și alte lucrări, cauzate de o tasare a drumului. Sunt necesare completări de piatră spartă și adăugarea a trei straturi asfaltice.
Mentenanța continuă a drumurilor din județul nostru continuă să fie o prioritate pentru mine. Ca parlamentar, mă asigur că instituțiile regionale și locale care țin de CNAIR/Ministerul Transporturilor își fac datoria așa cum se cuvine.
Ca viitor președinte al Consiliului Județean, voi face o prioritate a primului meu mandat din actuala rețea de drumuri județene, pe care trebuie să o extindem în acord cu nevoile din prezent”, transmite deputatul.

Vezi și: George Șișcu: Artera principală din Măcin (dezvaluiri.ro)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top