Politic

George Șișcu: Artera principală din Măcin, care traversează orașul, va fi asfaltată

George Șișcu: Artera principală din Măcin

Deputatul George Șișcu anunță că artera principală din Măcin care traversează orașul va fi asfaltată.
Această stradă se suprapune cu DN22D și va avea un covor asfaltic de la intrarea în Măcin dinspre Smârdan și până la ieșire. Săptămâna trecută, deputatul a făcut o vizită la Măcin, unde a avut o întâlnire cu primarul localității, Gheorghe Văcaru. În această vizită, deputatul a fost însoțit de Marian Ichim, directorul DRDP Constanța. Întâlnirea a avut ca scop discutarea detaliilor legate de acest proiect.

George Șișcu: Artera principală din Măcin va fi asfaltată

„Avem încă o veste bună pentru toți măcinenii, și anume că întreaga suprafață a străzii 1 Decembrie (aceasta se suprapune cu DN22D), artera principală care traversează orașul va fi asfaltată. Se va așterne covor asfaltic de la intrarea în Măcin dinspre Smârdan și până la ieșire. Drumul era degradat, cu atât mai mult cu cât au fost executate lucrări pentru canalizare.
Era un mare of al locuitorilor din Măcin, pe lângă darea în folosință cât mai rapid a bretelei care leagă podul suspendat de peste Dunăre de Jijila, pentru a degreva orașul de o parte din traficul greu care îl tranzitează.
Săptămâna trecută am fost însoțit la Măcin pentru o întâlnire cu primarul localității, colegul meu liberal Gheorghe VĂCARU de către Marian ICHIM, directorul DRDP Constanța. Așteptăm ca lucrarea amintită să demareze în cel mai scurt timp și să fie executată la standardele așteptate”, susține George Șișcu.

Citește și: PNL Tulcea: Suntem pregătiți să câștigăm tot județul! (dezvaluiri.ro)

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: George Șișcu: Ca parlamentar, mă asigur

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top