Actualitate

Maratonul de educație antreprenorială de la Tulcea, la cea a doua ediție

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, astăzi, începând cu ora 11.00, la Maratonul de Educație Antreprenorială, ediția a doua, eveniment organizat de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), alături de reprezentanții Confederației  Naționale pentru Antreprenoriat Feminin  CONAF – Sucursala Tulcea, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, Consiliul Județean Tulcea și Teatrul Jean Bart.

După cum spun organizatorii, Maratonul 2023 a reunit peste 5.000 de elevi din 12 județe și a creat 100 de echipe ce au luptat pentru marele premiu.

„Acest maraton de educație antreprenorială este, din punctul meu de vedere, un loc unde se vor crea antreprenorii de mâine.

Dacă dau timpul înapoi și mă gândesc la mine, acum 34 de ani, îmi dau seama că noi umblam pe drumuri necunoscute, pentru că țara nu era pregătită pentru a crea un mediu de antreprenori care să înceapă viața economică a României.

Voi, tinerii de astăzi, aveți o mare șansă: beneficiați de acest maraton, un instrument care să vă îndrume către un viitor prosper. Orice țară se creează pe fundație antreprenorială: viața economică duce la dezvoltarea întregului stat.

Ne sprijinim pe mediul antreprenorial, ei sunt baza economică a țării, iar de aceea mi se pare extraordinar ceea ce văd astăzi în fața mea: tineri, profesori, antreprenori.

Și profit de ocazie să le spun tuturor tinerilor prezenți în această competiție: pașii pe care îi faceți acum sunt pașii către o viață sigură din punct de vedere economic“, a transmis președintele Horia Teodorescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top