Actualitate

Primăria Năvodari a început anul cu lucrări de infrastructură

La Năvodari, anul 2020 a început așa cum s-a terminat anul 2019, cu lucrări de infrastructură.

În primele zile ale anului, s-au desfășurat lucrări în mai multe zone din oraș:
– compactare strat piatră, ridicare cămine, pregătire pentru asfaltare în zona blocurilor E;
– lărgire strada Lalelelor și amenajare parcare 13 Sud;
– montare țeavă principală pentru sistem de irigații și nivelat pământ în zona Centrului Multifuncțional de Sănătate;
– salubrizare spații verzi.

Primăria Năvodari continuă, de asemenea, construirea de noi parcări în oraș și amenajarea spațiilor din zonele rezidențiale aglomerate. Au fost demarate lucrările pentru amenajarea unui nou spațiu de parcare în spatele Centrului de Permanență, dar și a accesului care se face din Str. Culturii. Lucrările au fost demarate în urma discuțiilor purtate de primarul Florin Chelaru cu medicii Centrului de Permanență și cu cadrele didactice de la Școala nr.1, fiind necesare atât pentru decongestionarea traficului în zonă, cât și pentru asigurarea de noi locuri de parcare pentru personalul medical și pacienții Centrului de Permanență, precum și pentru locatarii blocurilor din zonă.

Primăria Năvodari a demarat o nouă lucrare în zona Pieței Centrale

Investiția face parte din proiectul administrației locale de a reamenaja zonele rezidențiale aglomerate din oraș, prin înființarea de noi locuri de parcare și reabilitarea străzilor, aleilor și spațiilor pietonale.

Lucrările demarate la Piața Centrală constau în asfaltarea aleilor Tarabelor și Poștei, a străzii Berzei, precum și amenajarea unei noi parcări.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top