Actualitate

Primăria Mangalia va asigura paza în unitățile de învățământ cu polițiști locali

Primăria Mangalia anunță că începând cu acest an va renunța la contractele cu firmele de pază plătite din bugetul local și va asigura paza în unitățile de învățământ cu polițiști locali. Această măsură are ca scop eficientizarea activității, dar și reducerea costurilor. conform sursei citate, unele firme de pază nu-și îndeplineau obligațiile contractuale, iar în școli și grădinițe sau în apropierea acestora au avut loc, în ultimii ani, mai multe incidente nedorite, culminând cu comercializarea unor substanțe interzise.

“De aceea, am decis să desfășurăm această activitate cu angajați ai Poliției locale, special instruiți în acest sens. Totodată, se vor reduce și costurile, întrucât bugetul anual pentru salariile polițiștilor însărcinați cu paza școlilor va fi mai mic decât facturile firmelor de pază, plătite din bani publici. Paza unităților de învățământ a fost permanent susținută din bugetul local. Este o responsabilitate pe care ne-o asumăm, dar prin această măsură urmărim eficientizarea activității, cu scopul reducerii riscului fenomenului infracțional în zona școlilor și a grădinițelor. Tot din acest an, creșa din Mangalia este dotată cu un sistem modern de supraveghere video pentru a sprijini personalul în activitatea de îngrijire a copiilor. Am instalat acest sistem video pentru o mai mare siguranță a copiilor, dar și pentru a crește gradul de transparență cu privire la activitatea angajaților noștri”, a spus primarul Cristian Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top