Politic

Cupa Litoral de Box de la Mangalia – Curaj și determinare

Zilele acestea, Mangalia a devenit gazda unui eveniment sportiv spectaculos, care a adunat iubitorii de sport într-un număr impresionant. Cupa Litoral de Box a oferit o platformă tinerilor pugiliști pentru a-și demonstra talentul și priceperea în fața unei audiențe entuziaste. Apreciind efortul și dedicarea sportivilor, deputatul Bogdan Huțucă a evidențiat calitățile esențiale pe care le dezvoltă aceștia: curajul, rezistența și determinarea.

Prin cuvintele sale, deputatul Bogdan Huțucă a subliniat importanța curajului și a dorinței de a lupta pentru a-ți atinge obiectivele. El a menționat: „Curajul de a sări în ring, de a lupta și de a rezista la efort, precum și determinarea sunt calități ale sportivilor și o lecție bună pentru noi toți.”

În competiția de box, rezultatele nu pot fi obținute fără efort și muncă susținută. Cei mai buni dintre cei mai buni sunt mereu pe podium, iar acest lucru nu este întâmplător. Bogdan Huțucă a evidențiat acest aspect afirmând: „Reușitele vin cu efort, iar cei mai buni sunt mereu pe podium.” Sportivii care au participat la Cupa Litoral de Box de la Mangalia au demonstrat că succesul se obține prin sacrificii și prin dedicare constantă.
Deputatul Bogdan Huțucă a ținut să îi felicite pe organizatori: „Felicitări organizatorilor pentru acest eveniment sportiv de la Mangalia”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top