Exclusiv

Noroc chior la Primăria Mangalia: Primarul și 3 apropiați au câștigat sume fabuloase la JOCURI de NOROC. Cel puțin asta reiese din declarațiile de avere

După ce va pierde alegerile pentru primăria Mangalia, Radu Cristian nu trebuie să își facă griji pentru ziua de mâine, căci a dovedit că are un noroc chior la păcănele. Sau la pariuri, ori la ruletă. În anul 2017, Radu a câștigat mai mulți bani din jocuri de noroc (108.736 lei) decât din salariul de primar (77.836 lei), așa cum arată declarația sa de avere! Cum primarul din Mangalia nu a menționat în declarație unde anume a câștigat această sumă, orice variantă rămâne deschisă.

Mai mult decât atât, se pare că norocul câștigurilor e mai contagios decât coronavirusul, căci s-a transmis rapid prin birourile primăriei. Angajații obișnuiți ai instituției sau cetățenii Mangaliei pot să stea însă liniștiți, căci „virusul” câștigurilor i-a lovit doar pe cei cu funcții de conducere.

Ca printr-un miracol, în perioada 2016-2018, trei apropiați ai lui Radu (sau soțiile lor), angajați cu funcții de conducere în primărie, au câștigat sume fabuloase la jocuri de noroc.

George Didi Călin, Director executiv în Primăria Mangalia, a fost cel dintâi lovit de noroc. În 2016, Didi a câștigat 36.364 lei, la Public Bet și Fortuna Bet. Fost coleg cu Radu la Garda Financiară, Didi aproape a triplat potul un an mai târziu și a câștigat o sumă rotundă: 100.000 lei, la Fortuna Bet.

Norocul se transmite și în familie

Norocul s-a mutat apoi la Marius Ilie, șef de birou în Primăria Mangalia, care a câștigat în anul 2019 suma de 325.836 lei la pariuri sportive. Chiar și soția lui se pricepe la pariuri, de vreme ce a câștigat în același an 13.729 lei. Asta după ce, în 2018, Ilie câștigase tot la pariuri sportive suma de 210.000 lei. Noroc chior, ce mai!

Și norocul lui Marius Ilie nu se oprește aici. În urmă cu mai puțin de o lună, Ilie a fost numit director la compania cu capital majoritar de stat SC Neptun Olimp SA. Sau nu e vorba de noroc, ci de susținerea pe care a avut-o din partea lui Radu Cristian, așa cum spun unii?

Și dacă tot am vorbit de soții ale angajaților din primărie, norocul l-a atins și pe soțul Mihaelei Stoicescu, din cadrul Direcției de asistență socială, care a bubuit-o de-a dreptul: a câștigat la pariuri sportive 400.000 lei în 2017 și 2018.

Chiar dacă, după ce nu va mai fi primar, norocul câștigurilor îl va părăsi pe Radu Cristian, lucru foarte probabil de altfel, tot poate să stea liniștit, bazându-se pe averea impresionantă pe care a dobândit-o împreună cu soția, de când s-a așezat în cel mai confortabil fotoliu din primărie.

Așa cum publicația noastră a mai scris, familia Radu deține proprietăți imobiliare în valoare de milioane de euro.

https://www.dezvaluiri.ro/averea-primarului-radu-cristian-a-sporit-cu-milioane-de-euro-mangalia-a-ajuns-cel-mai-indatorat-oras-din-romania/

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top