Politic

Președintele CJ Constanța face apel la consilieri să voteze alocarea de fonduri către primării

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, îi asigură pe consilierii județeni că proiectul de hotărâre privind alocarea de bani către unitățile administrativ teritoriale reprezintă o repartizare bugetară echilibrată și a fost elaborat împreună cu aparatul de specialitate, primind toate avizele comisiilor de specialitate. Țuțuianu mai spune că nu este de acord ca locuitorii județului să fie monedă de schimb în jocurile politice:

Țin să subliniez că propunerea de proiect reprezintă o repartizare bugetară echilibrată, în condițiile în care a fost făcută împreună cu aparatul de specialitate, primind toate avizele comisiilor de specialitate dar și cu sprijinul Direcției Generale Economico-Financiare și luând în considerare solicitările tuturor primarilor din județ. Varianta de proiect prezentată este bazată pe solicitările depuse, pe necesitățile reale ale comunităților, pe legislația în vigoare, pe avizele comisiei de buget și nu pe fantasmagorii politice. Voi susține permanent orice proiect care va reflecta realitatea și necesitățile locuitorilor județului.

Dezvoltarea județului Constanța și bunăstarea locuitorilor au fost și rămân o prioritate. Întotdeauna am considerat că locuitorii județului nu merită să fie monedă de schimb în jocurile politice. Din acest motiv, de fiecare dată, când am primit solicitări de la primari, am răspuns prompt, fără să mă intereseze apartenența politică. Consider că necesitățile comunităților sunt mai presus de orgolii, campanii și inducerea iluziei de implicare, doar pentru câștigul a câtorva voturi în plus.

Horia Țuțuianu consideră că în cei patru ani de mandat, Consiliul Județean Constanța a alocat fonduri tuturor UAT-urilor, în funcție de solicitările acestora, pentru a acoperi nevoile comunităților în mod echidistant.

În speranța că toți consilierii care vor fi prezenți la ședința extraordinară a Consiliului Județean Constanța, din data de 13 iulie, vor reprezenta interesele cetățenilor județului și nu pe cele personale, de grup sau de partid, îi asigur pe constănțeni că nu voi da un pas înapoi atunci când este vorba despre creșterea calității vieții lor, a mai spus Țuțuianu.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top