Politic

Deputatul Anișoara Radu consideră vizita premierului la Tulcea „logică “din punct de vedere electoral

Deputatul PSD Anișoara Radu consideră că premierul Ludovic Orban a fost la Tulcea în campanie electorală și a prezentat în mod incorect proiecte inițiate și susținute de PSD: podul peste Dunăre, trecerea RO-RO de la Isaccea, proiectul Drum expres Tulcea- Constanța.

La guvern premierul Orban nu se putea lăuda cu mare lucru, poate doar cu pozele de la petreceri. Singurele proiecţele vizibile sunt cele implementate de Guvernul PSD, așa că e logic că a venit să se pozeze cu ele, cu ceva palpabil.
Podul peste Dunăre, Trecerea RO-RO de la Isaccea, proiectul Drum expres Tulcea- Constanța, toate sunt proiecte inițiate și susținute de președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, cu sprijinul tuturor miniştrilor social democrați. Mă bucur că președintele PNL, primul ministru Ludovic Orban a renunțat la clasicele poze cu maimuța, cu chitara sau cele de petrecere și a venit la Tulcea să se pozeze cu proiecte serioase inițiate de PSD, e un semn că apreciază activitatea și realizările noastre pentru județul Tulcea și munca pe care a depus-o președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu pentru urnirea acestor proiecte. Sincer, ne-am fi dorit ca Orban să vină să se laude cu proiectele inițiate de liberali pentru susținerea mediului de afaceri, a turismului deltaic, grav afectat de pandemie, dar din păcate nu există vești bune în aceste domenii, ca și în celelalte domenii de activitate. Premierul Orbán se preocupa, doar de distrugerea mediul de afaceri autohton și a micilor întreprinzători care mai au o gura de oxigen și se sufoca. Era bine dacă o aducea cu el pe ministra muncii sa ne spuna câte convenții a semnat de la începutul anului și pana acum din bugetul propriu. Am observat ca acum se preocupa sa ofere tichete de masă electronice. Unde vor merge pensionarii cu tichetele electronice, la spital? Îi propun premierului sa se intereseze câte zile pe săptămâna sau câte ore pe zi primesc apa locuitorii orașului Măcin, a transmis Anișoara Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top