Actualitate

Florin Chelaru: Nu am nicio implicare în scumpirea biletelor pe ruta Năvodari-Constanța

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a luat atitudine, într-o postare pe Facebook, împotriva unor zvonuri care spun că ar fi vinovat de mărirea tarifului la transportul de persoane spre și dinspre Constanța. Aceste zvonuri ar fi fost lansate de șoferi ai uneia dintre firmele cu licență de transport pe această rută. Primarul din Năvodari neagă categoric veridicitatea acestor zvonuri și face apel la cetățeni să îl ajute să îi identifice pe cei care le răspândesc, pentru a-i da în judecată.

“STOP minciunilor și dezinformării! Dezaprob cu fermitate afirmațiile făcute de anumiți șoferi ai firmei de transport persoane GMS potrivit cărora biletele au fost scumpite la solicitarea mea. De asemenea, anunț faptul că îi voi acționa în judecată pe acești indivizi, precum și pe cei care aduc astfel de calomnii la adresa mea.
Reafirm încă o dată dorința mea ca năvodărenii să beneficieze de condiții civilizate de transport, iar demersurile pe care le-am făcut în acest sens nu au în vedere decât interesul cetățenilor orașului Năvodari.
Înțeleg că mulți care acum se erijează în deținătorii adevărului absolut au intrat deja în campania electorală, dar nu voi accepta asemenea minciuni și dezinformări!
In acest sens rog cetățenii de bună credință care aud asemenea minciuni din partea șoferilor GMS să mă ajute cu informații privind identitatea șoferului si numărul de înmatriculare al microbuzului pentru a putea apela la instanța de judecată. Vă mulțumesc pentru ajutor!”, a transmis Florin Chelaru.

Actualitate

To Top