Litoralul românesc

Echipa PNL Năvodari, la picioarele arabilor ce vor să controleze oraşul!

Surse din PNL ne-au relatat sub protecţia anonimatului că atât candidatul Marilena Dragnea, cât şi consilierii de pe poziţiile presupus eligibile au fost paraşutaţi de la Constanţa, de preşedintele partidului George Dragomir, peste capul organizaţiei Năvodari. Aceleaşi surse spun că Dragomir răspunde în acest fel solicitării vechiului său prieten, Mohammad Murad, care deţine mai multe hoteluri şi investiţii imobiliare în zonă. În perioada în care a fost consilier local, de dragul de aface opoziţie cu orice preţ, Marilena Dragnea a refuzat să susţină proiecte utile și de bun simţ pentru năvodăreni.

 

Dragnea a votat împotriva Năvodariului!

Marilena Dragnea a fost consilier local în perioada 2008-2012, când făcea parte din echipa fostului primar Tudorel Calapod. În această perioadă s-a abținut în loc să voteze proiecte benefice pentru oraș. Iată câteva exemple:

La ședinţa din 24.05.2011, candidata PNL nu a susţinut următoarele proiecte de hotărâre:
– Aprobarea unui ajutor pentru repatrierea corpului unui năvodărean decedat în Budapesta
– Aprobarea cheltuielilor pentru lărgirea și modernizarea Bulevardului Mamaia, ce face legătura între stațiune și orașul Năvodari
– Finanțarea celei de a șaptea ediţii a Concursului naţional de artă dramatică “Spiritul lui Caragiale”

În şedinţa de consiliu din 28.07.2011, Dragnea a refuzat să voteze:
– Acordarea sumei de 1.000 de lei unei eleve din Năvodari, pentru participarea la Festivalul internaţional de şah “Mihail Sadoveanu”, care a avut loc în luna august 2011 la Iaşi
– Convenţia de colaborare cu SC Congaz SA, pentru distribuţia de gaze naturale în oraşul Năvodari, pentru anul 2011
– Aprobarea unui protocol de parteneriat între oraşul Năvodari şi a JSPT Buzău, în scopul promovării sportului pentru toţi

Deşi nu munceşte nicăieri, Marilena Dragnea nu este săracă deloc. Conform Declaraţiei de avere, candidata la Primărie deţine un teren intravilan în suprafață de 900 mp, în comuna Corbu, cumpărat în anul 2000, un apartament în orașul Năvodari, cumpărat în anul 1999, o casă în comuna Corbu, în suprafață de 141,27 mp, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare şi un jeep marca KIA Sorento.
Marilena Dragnea are datorii, sub forma a două credite, la ING Constanța, în valoare de 44.000 de lei și la Raiffeisen Bank, în valoare de 96.669 lei.
Susţinută de George Dragomir, Dragnea a fost președinte al Organizației de Femei a PNL pe judeţul Constanța.
În propunerea de canditatură la alegerile locale pentru funcția de primar, Marilena Dragnea, declară că este de profesie jurist dar nu are ocupație.
În trecut, PNL-ista a fost angajată la stat, la Direcția Județeană de Drumuri sub conducerea lui Jean Paul Tucan.

Calafus Silviu, angajatul arabilor de la Perla Majestic, mutat de 3 luni la Mamaia Sat

Calafus este cunoscut drept unul dintre oamenii de încredere al lui Mohammad Murad. De altfel, conform propriei declaraţii de interese, Calafus este administrator la SC. Perla Majestic SA.
Conform Declarației de avere, Calafus deţine mai multe imobile cumpărate în cartierul rezidenţial Tomis Plus: casă de locuit pe strada Veneția nr. 22, în suprafață de 315 mp, încă o casă de vacanță, pe strada Veneția nr. 22 A, în suprafață de 110 mp, casă de vacanță pe strada Berlin, nr.22, în suprafață de 51 mp.
Calafus are şi trei maşini: un VW Passat din 2007, un Audi A5 din 2008 și un Opel Astra din 2013. Toate obținute prin contracte de vânzare-cumpărare.
La capitolul venituri obținute anul trecut, Silviu Calafus a declarat:
– 48.000 de lei de la SC. Sabin Tour SRL, unde ocupă funcția de director
– 24.000 lei în contul soției, angajată la aceeași firmă, casieră.
– 9.960 lei din închirirea vilei din strada Veneția, nr. 22 A (Vila Ilinca).
– 8.100 de lei, de pe urma închirierii proprietăţii din strada Berlin, nr.22.
Pentru a putea candida pentru funcţia de consilier la Năvodari, Sorin Calafus şi-a făcut recent mutaţia la Vila Camelia, în Mamia Sat.

Mustafa Sinan a câștigat doar anul trecu 325.000 lei din diverse funcții „strategice” la stat

Pe Mustafa Sinan, pretendent al funcţiei de consilier local, nu îl cunoaşte nimeni în Navodari, fiind mutat recent în Tabară.
Sinan este un „colecţionar” de funcţii prin consiliile de administraţie ale diverselor societăţi de stat. Conform declaraţiei de avere, Sinan a obţinut anul trecut venituri de peste 325000 lei (!), la care se adaugă 23000 câştigaţi de soţie şi 2000 lei alocaţia copilului.
Companiile de la care Mustafa Sinan a câştigat aceste sume impresionante sunt: Servicii Energetice Dobrogea SA (administrator special), Servicii Energetice Muntenia (administrator special), Servicii Energetice Dobrogea SA (director general), Electrocentrale Galați SA (director general, administrator special şi director control de risc), Uzina Termoelectrica Midia SA, (membru consiliu de administrație).

Sinan care încasează o groază de bani de la companii de stat pentru calităţi deosebite de managament (căci, altfel, nu ar fi acolo, ne gândim noi, nu-i aşa?) se dovedeşte un manager şi administrator total neinspirat în privat. Cele două firme în care Sinan figurază ca asociat şi administrator, Kral Autointermed SRL şi HSS Best Automotive SRL sunt curs de dizolvare.

Specialistul în consilii de administraţie nu stă rău deloc nici la capitolul proprietăţi. Mustafa Sinan deţine:

– teren în localitatea 2 Mai, intravilan, în suprafață de 753,56 mp, dobândit în anul 2004
– două terenuri în Năvodari, Depozitul 10, intravilan, ambele în suprafață de 499,80 mp, unul dobândit în 2005 şi celălalt în 2007
– teren în comuna Valu Lui Traian, intravilan, dobândit în anul 2008, în suprafață de 659 mp
– casă de locuit în Năvodari, în suprafață de 490 mp, dobândită în anul 2012

Sinan are şi conturi în bănci, după cum urmează:

– Garanti Bank- credit card în valoare de 25.000 de lei
– Unicredit Bank- 1322 euro
– Unicredit Bank- 2114 dolari
– Unicredit Bank- 15.290 euro
PNL-istul a acordat un imprumut substanțial, 99.000 de euro, numitului Cherim Nuran, pentru avans cumpărare imobil.
Tototdată, PNL-istul are şi un credit la Unicredit Țiriac Bank, obținut în anul 2006, în valoare de 25.340 euro.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top