Actualitate

Ambulanţe noi pentru judeţul Tulcea

Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea are şase ambulanţe noi, primite de la Ministerul Sănătății, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențe medicale – regiunea Centru“. Maşinile au fost prezentate pe 25 ianuarie la Tulcea, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu şi a prefectului Lucian Furdui.
„Mulțumesc tuturor celor implicați în derularea acestui program european. Este un ajutor pentru populația județului Tulcea, ținând cont de numărul important de misiuni pe care acest Serviciu de Ambulanță la desfășoară într-un singur an. Mulțumesc întregii echipe a Serviciului de Ambulanță Județean, care își face datoria în slujba cetățeanului.
Sănătatea a fost un domeniu prioritar pentru administrația județului și, în scest sens, pe parcursul următorilor trei ani, vor avea loc investiții majore în domeniul sănătății, în special în ceea ce privește extinderea, modernizarea și dotarea Spitalului Județean de Urgență”, a spus Horia Teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top