Actualitate

Viceprimarul comunei Crucea, Iulian Tudorache: “Situația din comună este ținută sub control. Nu sunt probleme”

În comuna Crucea, situația generată la nivel national de criza COVID -19, este ținută sub control. În acest context viceprimarul Iulian Tudorache spune:

“Conform listelor transmise de către DSP, la momentul acesta sunt 6 persoane notificate, plus familiile respective. Toate aceste familii respectă starea de izolare impusă, nu sunt probleme în acest caz.

Toată lumea din comună este informată, am făcut o situație cu cei peste 65 de ani care în momentul de față sunt în număr de 572, iar cei de peste 65 de ani avem un număr de 165 de persoane fără aparținători care să locuiască cu ei, sau fără aparținători în localitate. Absolut toți au fost informați despre orele în care au voie să iasă afară, respectiv între orele 11.00 – 13.00, le-au fost transmise numerele de telefon de la magazinele  cu care am convenit să facă livrări acasă persoanelor de peste 65 de ani și monitorizăm toată situația.

Am luat numerele de telefon de la aproape toți care au telefoane, deoarece încercăm să facem un fel de teledon, dimineața, de acum încolo ne apucăm să-i sunăm ca să avem o evidență și mai strictă a situației.

În prezent în izolare sunt doar cele 6 familii ai căror membri s-au întors din străinătate, dar au fost mai multe venite din străinătate, acestea terminându-și  perioada de izolare fără probleme.

Ordinea publică în comună este asigurată de către Poliția Națională, magazinele din toate satele aparținătoare comunei Crucea sunt foarte bine aprovizionate, și toate fac livrări la domiciliu în această perioadă. Livrarea de face cu bon de casă, așa că în acest mod se pot controla și prețurile ca acestea să nu fie mărite în mod abuziv.

În continuare facem apel la locuitorii comunei să stea acasă și să respecte indicațiile autorităților centrale și locale, să solicite ajutor prin numerele de telefon puse la dispoziție, inclusiv al meu personal.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top