Actualitate

COVID-19: Măsuri dispuse de Primăria Corbu

Pentru prevenirea răspândirii virusului, Primăria a luat următoarele măsuri:

– Întrunirea în regim de urgență a Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

– Elaborarea de Hotărâri ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență, afișarea acestora la avizierul Primăriei, pe site-ul Primăriei, precum și distribuirea acestora sub semnătură la agenții economici, farmacii, cabinete medicale, biserici, etc.

– Afișarea la avizierul Primăriei și în toate locurile publice, la nivelul clădirilor aparținând instituțiilor publice a informațiilor primite de la autoritățile de drept privind informații noi împotriva virusului COVID-19.

– Limitarea după caz a interzicerii activităților publice funcție de de măsurile dispuse la nivel național.

– Restricționarea programului de lucru cu publicul.

– Evidența și controlul la domiciliu a persoanelor aflate în izolare la domiciliu, identificarea nevoilor acestora.

– Identificarea persoanelor peste 65 de ani, persoane care sunt vulnerabile.

– Asigurarea materialelor destinate igienei personale cu măști de protecție, mănuși și substanțe dezinfectante a personalului din cadrul primăriei și a unor cetățeni, în limita stocului disponibil.

– Dezinfecția periodică sediului Primăriei, a școlilor, Căminului Cultural, Centrului de Tineret, stații mijloace de transport în comun, spații de interes comun, a spațiului din mijloacele de transport în comun

– Identificarea și pregătirea spațiilor adecvate de cazare și masă pentru izolarea persoanelor care sosesc din zonele afectate și care nu au posibilitatea izolării la domiciliu.

Primarul Marian Gălbinașu a făcut un apel către cetățeni să respecte măsurile dispuse de autoritățile centrale și locale și să se informeze doar din surse oficiale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top