Actualitate

COVID-19: Măsuri dispuse de Primăria Corbu

Pentru prevenirea răspândirii virusului, Primăria a luat următoarele măsuri:

– Întrunirea în regim de urgență a Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

– Elaborarea de Hotărâri ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență, afișarea acestora la avizierul Primăriei, pe site-ul Primăriei, precum și distribuirea acestora sub semnătură la agenții economici, farmacii, cabinete medicale, biserici, etc.

– Afișarea la avizierul Primăriei și în toate locurile publice, la nivelul clădirilor aparținând instituțiilor publice a informațiilor primite de la autoritățile de drept privind informații noi împotriva virusului COVID-19.

– Limitarea după caz a interzicerii activităților publice funcție de de măsurile dispuse la nivel național.

– Restricționarea programului de lucru cu publicul.

– Evidența și controlul la domiciliu a persoanelor aflate în izolare la domiciliu, identificarea nevoilor acestora.

– Identificarea persoanelor peste 65 de ani, persoane care sunt vulnerabile.

– Asigurarea materialelor destinate igienei personale cu măști de protecție, mănuși și substanțe dezinfectante a personalului din cadrul primăriei și a unor cetățeni, în limita stocului disponibil.

– Dezinfecția periodică sediului Primăriei, a școlilor, Căminului Cultural, Centrului de Tineret, stații mijloace de transport în comun, spații de interes comun, a spațiului din mijloacele de transport în comun

– Identificarea și pregătirea spațiilor adecvate de cazare și masă pentru izolarea persoanelor care sosesc din zonele afectate și care nu au posibilitatea izolării la domiciliu.

Primarul Marian Gălbinașu a făcut un apel către cetățeni să respecte măsurile dispuse de autoritățile centrale și locale și să se informeze doar din surse oficiale.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: COVID-19: Măsuri dispuse de Primăria Corbu | Primaria Comunei Corbu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top