Actualitate

Primăria Comunei Corbu, lămuriri despre funcționarea Serviciului Public de Salubrizare

Administrația local a comunei constănțene Corbu a primit în ultima vreme mai multe sesizări cu privire la modul în care echipele de salubritate își fac datoria. Oamenii au sesizat aspecte ce țin de programul ridicării gunoiului menajer.

Pentru a lămuri situația, Primăria Corbu a venit cu o serie de lămuriri.

„În urma sesizărilor dumneavoastră cu privire la funcționarea defectuoasă a Serviciului Public de Salubrizare al comunei Corbu, respectiv nerespectarea programului de colectare a deșeurilor, vă aducem la cunoștință faptul că pentru procesul de colectare se utilizează o singură mașină.”

S-a ajuns la colectarea deșeurilor cu o singură mașină din cauza demisiei unui șofer, o demisie aprobată de șefa serviciului.

„Această modificare a fost implementată în urma demisiei unui șofer, la aprobarea șefului de serviciu – Meșu Claudia. Șeful Serviciului Public de Salubrizare Corbu, Meșu Claudia, a semnat demisia șoferului, fără preaviz, asumându-și faptul că va gestiona funcționarea în condiții normale, aceasta având deja preaviz pentru demisie din cadrul serviciului”, explică Primăria.

De asemenea, administrația locală anunță că în acest moment se fac demersuri pentru angajarea unui șofer si pentru buna funcționare a serviciului.

„Toată munca depusă în cadrul instituției este îngreunată de angajații care nu respecta fișa postului, fiind obișnuiți de vechea administrație ca în exercitarea atribuțiilor de serviciu să desfășoare activități în mod defectuos sau în propriul interes.

Totodată, se fac demersuri cu privire la selecția si angajarea unor funcționari publici capabili să lucreze în interesul cetățenilor comunei Corbu. Vă mulțumim pentru înțelegere, evoluăm împreună”, transmite Primăria Comunei Corbu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top