Actualitate

Primăria Comunei Corbu, lămuriri despre funcționarea Serviciului Public de Salubrizare

Administrația local a comunei constănțene Corbu a primit în ultima vreme mai multe sesizări cu privire la modul în care echipele de salubritate își fac datoria. Oamenii au sesizat aspecte ce țin de programul ridicării gunoiului menajer.

Pentru a lămuri situația, Primăria Corbu a venit cu o serie de lămuriri.

„În urma sesizărilor dumneavoastră cu privire la funcționarea defectuoasă a Serviciului Public de Salubrizare al comunei Corbu, respectiv nerespectarea programului de colectare a deșeurilor, vă aducem la cunoștință faptul că pentru procesul de colectare se utilizează o singură mașină.”

S-a ajuns la colectarea deșeurilor cu o singură mașină din cauza demisiei unui șofer, o demisie aprobată de șefa serviciului.

„Această modificare a fost implementată în urma demisiei unui șofer, la aprobarea șefului de serviciu – Meșu Claudia. Șeful Serviciului Public de Salubrizare Corbu, Meșu Claudia, a semnat demisia șoferului, fără preaviz, asumându-și faptul că va gestiona funcționarea în condiții normale, aceasta având deja preaviz pentru demisie din cadrul serviciului”, explică Primăria.

De asemenea, administrația locală anunță că în acest moment se fac demersuri pentru angajarea unui șofer si pentru buna funcționare a serviciului.

„Toată munca depusă în cadrul instituției este îngreunată de angajații care nu respecta fișa postului, fiind obișnuiți de vechea administrație ca în exercitarea atribuțiilor de serviciu să desfășoare activități în mod defectuos sau în propriul interes.

Totodată, se fac demersuri cu privire la selecția si angajarea unor funcționari publici capabili să lucreze în interesul cetățenilor comunei Corbu. Vă mulțumim pentru înțelegere, evoluăm împreună”, transmite Primăria Comunei Corbu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top