Actualitate

Ce taxe și tarife practică în 2021 Serviciul Public de Salubrizare al comunei Corbu

Consilierii locali ai comunei constănțene Corbu au stabilit în precedentele ședințe de CL taxele și tarifele pe care Serviciul Public de Salubrizare al comunei le va percepe în acest an persoanelor fizice și juridice.

Astfel, consilierii au aprobat ca taxa pentru utilizatorii persoane fizice să fie de 11 lei pe lună, pentru fiecare persoană, pentru serviciile de colectare a deșeurilor menajere.

Referitor la acest tarif, în aceeași Hotărâre de Consiliu Local a fost adoptată și subvenționarea de la bugetul local a diferenței rezultate între 7,91 lei/persoană lunar, cât a fost până în 2021, și 11 lei/persoană/lunar, tarif adoptat odată cu intrarea în noul an.

Pentru persoanele juridice, pentru serviciile de colectare a deșeurilor menajere, Serviciul Public de Salubrizare va percepe un tarif de 161 de lei pentru un metru cub de gunoi, TVA inclus.

Totodată, consilierii locali au stabilit și tariful pentru deșeurile rezultate din ecologizarea depozitelor necontrolate de pe raza Comunei Corbu. Acesta este de 460 de lei pentru o tonă de deșeu, cu TVA inclus.

Aducerea la îndeplinire a Hotărârii de Consiliu Local a fost trasată în sarcina primarului comunei și a Serviciului Public de Salubrizare Corbu.

Hotărârea privind taxele și tarifele Serviciului de Salubrizare a fost adoptată cu 9 voturi pentru și 3 abțineri din totalul celor 12 consilieri locali care au fost prezenți la ședință.

Comuna Corbu are o populație de aproximativ 5.500 de locuitori.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top