Actualitate

Primăria Saraiu dezinfectează străzile, trotuarele, locurile aglomerate și gospodăriile cetățenilor

În comuna Saraiu se desfășoară activitatea de dezinfecție a străzilor, trotuarelor și a intrărilor la spațiile comerciale. Primarul comunei, Dorinela Irimia, a dispus această măsură pentru a combate infectarea și răspândirea virusului.

Toate străzile, trotuarele, zonele aglomerate și platformele de gunoi din localitățile Saraiu, Dulgheru și Stejaru sunt dezinfectate cu o substanță pe bază de cloramină. Vă rog din suflet, pentru sănătatea noastră a tuturor locuitorilor, persoanele izolate și membrii familiei care locuiesc cu aceștia, respectați regulile, rămâneți la domiciliu. În cazul in care nu veți respecta izolarea, veți fi plasați în carantină, sub pază militarizată. Pentru orice problemă aveți, apelați la numerele de telefon 0729165339, 0241/873355.

Continuăm cu măsuri pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră.
Evitați deplasările. Vă rugăm, STAȚI ACASĂ! Vom continua și astăzi, 27 martie, în gospodăriile celor care doresc dezinfectarea acestora. Muncim pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră. Împreună vom învinge orice greutate! Doamne ajută!”, a transmis Dorinela Irimia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top