Actualitate

În satul Dulgheru, comuna Saraiu, se va construi un Cămin Cultural prin intermediul CNI

Compania Națională de Investiții (CNI) a transmis Primăriei Saraiu avizul favorabil primit de proiectul depus de administrația locală cu privire la construirea unui Cămin Cultural în satul Dulgheru.

„Iată, după multă muncă încep să apară rezultatele. În curând, în localitatea Dulgheru – Saraiu va lua ființă un obiectiv de suflet Construire și dotare cămin cultural, pe strada 1 Decembrie 1918, numărul 8, sat Dulgheru, comuna Saraiu, județul Constanța . Valoarea acestui proiect este de 8.616.406,85 lei . Pe această cale aduc mulțumiri întregii echipe a primăriei Saraiu pentru implicare. Să ne dea bunul Dumnezeu sănătate, mai avem și alte proiecte depuse la finanțare. Împreună devenim o comună Europeană”, spune Dorinela Irimia, primarul din Saraiu.

Consiliul tehnico-economic al CNI a emis avizul privind acest proiect – faza Studiu de Fezabilitate – obiectiv de investiții în promovare, supus analizei motivat de necesitatea obținerii Ordinului de aprobare a indicatorilor tehnico-economici și contractării lucrărilor de proiectare și execuție.

Valoarea totală avizată a investiției este de 7,25 milioane de lei (exclusiv TVA), respectiv 8,08 milioane de lei (inclusiv TVA), la care se adaugă 535.000 de lei de la bugetul local al comunei Saraiu.

Durata de proiectare a investiției este de trei luni, iar CNI afirmă că durata de execuție a proiectului va fi de 12 luni, adică un an. Suprafața construită propusă este de 392 de metri pătrați și suprafața desfășurată propusă de 784 de metri pătrați. Căminul cultural va fi o construcție în regim parter și etaj (parțial). 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top