Actualitate

Moș Crăciun a sosit la Târgul de Crăciun de la Saraiu VIDEO

Moș Crăciun a poposit în comuna Saraiu, județul Constanța, unde a oferit cadouri minunate tuturor copiilor, în cadrul unui spectacol cu muzică și dansuri tradiționale.

Primarul Dorinela Irimia le-a urat La Mulți Ani cu sănătate celor din Familia Saraiu, așa cum obișnuiește să își numească comunitatea și a transmis gânduri bune tuturor românilor:

„Magia Crăciunului să o simțim și aici, în Familia Saraiu, pentru că noi suntem o singură familie, un singur suflet, un singur gând.

Cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun, le doresc locuitorilor comunei Saraiu multă sănătate, bucurii, spiritul Crăciunului să ne găsească binecuvântați, cu iertare, cu apropiere sufletească și multă înțelepciune și aplecare către Dumnezeu. Tuturor locuitorilor județului Constanța, sărbători binecuvântate, tuturor locuitorilor din întreaga noastră Românie, Crăciun Fericit.

La Mulți Ani tuturor!”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top