Actualitate

Mesajul Dorinelei Irimia, către locuitorii comunei Saraiu: „Vom continua proiectele începute și vom iniția altele noi”

La început de an, Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu, județul Constanța, le-a transmis un mesaj locuitorilor și tuturor celor care urmăresc activitatea administrației locale pe diferite platforme sociale.

„Ca primar al tuturor locuitorilor din comuna Saraiu, îmi declar întreaga disponibilitate pentru ca Primăria  și Consiliul Local să devină parteneri de dialog cu locuitorii, în slujba cărora ne desfășurăm întreaga activitate. În perioada următoare vom continua proiectele  începute și, totodată, vom iniția altele noi pentru întreaga populație a comunei Saraiu”, spune Dorinela Irimia.

Edilul îi invită pe localnici să facă aprecieri și propuneri privind proiectele de viitor pentru ca administrația locală să le poată cunoaște și să le poată pune în practică.

Și cei care nu locuiesc în comună, dar urmăresc pe platformele sociale proiectele primăriei, sunt invitați de Dorinela Irimia să-i viziteze, să interacționeze cu administrația și cu oamenii și chiar să-i sprijine cu idei noi care să ducă la dezvoltarea comunității. „Devenind și oaspeți reali, venind la noi vă veți convinge de facilitățile și oportunitățile de dezvoltare oferite de comuna noastră”.

Primăria comunei Saraiu își dorește un parteneriat cu cetățenii bazat pe responsabilitate, respect și determinare , un viitor încrezător pentru copiii acestei comune , unde fiecare dintre localnici trebuie să facă dovada competenței în domeniul în care activează, a sacrificiului. „Oamenii de aici sunt talentați, harnici, inteligenți și avem toate datele pentru a deveni o comună respectată”, adaugă primarul.

Totodată, Dorinela Irimia menționează faptul că nu se vor produce minuni peste noapte, dar dacă cetățenii comunei vor fi uniți și optimiști în ceea ce privește viitorul lor, atunci Saraiu are o șansă la dezvoltare .

„Dacă dorim să fim respectați în lume, atunci să ne respectăm în primul rând la noi acasă. Dumnezeu să binecuvânteze locuitorii acestei comunei”, conchide Dorinela Irimia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top