Politic

Bogdan Bola: Compania Națională de Investiții face jocurile electorale ale lui Chițac

„Compania Națională de Investiții (CNI) face jocurile electorale murdare ale lui Vergil Chițac”, a declarat recent deputatul Forța Dreptei, Bogdan Bola.

Sala Polivalentă din Constanța, construită de CNI trebuia finalizată în vara anului 2021!

“Suntem în februarie 2023 și construcția a ajuns abia la 55%. Cu toate acestea, CNI anunță că antreprenorul nu lucrează deoarece e iarnă și condițiile meteo nu permit. Adică, la 10-15 grade Celsius, cât se va înregistra și astăzi pe litoral, NU se poate lucra?

Mai departe, aceeași CNI spune că termenul de finalizare al Sălii Polivalente din Constanța a fost decalat pentru anul 2024. Cu alte cuvinte, se va finaliza exact în an electoral! Este disperare mare în tabăra USL 2.0, să puncteze cu orice în fața oamenilor…

N-au fost în stare să termine o sală polivalentă la timp (2021), dar o vor finaliza exact atunci când Vergil Chițac va cere din nou votul constănțenilor. Și nu este singurul proiect benefic și necesar pentru constănțeni care este amânat sau întârziat astfel…

Aceeași CNI face jocuri electorale și cu reabilitarea Cazinoului din Constanța care, ce să vezi, și el va fi finalizat în 2024, adică în an electoral, deși termenul inițial era toamna anului 2022. Coincidență sau nu?

Nu știu câți constănțeni se vor lăsa manipulați atât de ieftin de gașca incompetentă din Primărie și de CNI, dar cred că locuitorii acestui municipiu vor taxa dur minciuna și nesimțirea”, a mai spus Bogdan Bola.

Sursa foto – Facebook/ Bogdan Bola/Gsp.ro)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top