Politic

George Șișcu, alături de oficialități, la Târgul de Turism al României, pentru a promova turismul din Tulcea

Deputatul George Șișcu a participat ieri la deschiderea ediției de primăvară a Târgului de Turism al României, ajunsă la a 47-a ediție, pentru a sprijini eforturile de promovare ale județului Tulcea și ale Dobrogei. Prezența la eveniment a avut ca scop încurajarea turismului în zonă și atragerea atenției asupra frumuseților naturale și culturale unice ale acesteia.

„Am participat cu încântare la deschiderea ediției de primăvară a Târgului de Turism al României, ajuns la a 47-a ediție, pentru a susține eforturile de promovare ale județului Tulcea și ale Dobrogei și a reafirma ospitalitatea noastră specifică, argumentele turistice pe care le aducem prin natural spectaculoasă, moștenirea noastră spirituală și culturală, precum și uimitoarea diversitate etnică.
Alături de Ministrul liberal Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel CADARIU și de secretarul de stat Tudorița LUNGU, i-am asigurat pe toți cei prezenți de preocuparea Executivului României de a sprijini Tulcea în dezvoltarea sustenabilă a sectorului turistic.
Ca element concret de sprijin, Ministrul Constantin-Daniel CADARIU, a avizat de curând recunoașterea „Rutei patrimoniului muzeal tulcean“ în cadrul programului național al Rutelor Cultural Turistice menite a dezvolta și promova turismul cultural.
„Ruta patrimoniului muzeal tulcean“ cuprinde 10 obiective deosebite ale județului nostru, între care amintesc Muzeul de Artă Orientală Babadag „Casa Panaghia“, Bazilica Paleocreștină de la Niculițel, Casa „Avramide“, Muzeul de Artă, cel de Istorie și Arheologie sau Muzeul Farului Vechi Sulina.
Țin să-i felicit pe toți cei implicați în organizarea standurilor ce au reprezentat frumosul nostru colț de țară, Delta Dunarii și Dobrogea de Nord – un tărâm de poveste și foarte tânăra asociație Descoperă Sulina”, a transmis George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top