Politic

Deputații Forța Dreptei au depus  o moțiune împotriva „ministrului salvării pensiilor speciale”

Conform ultimei declarații ale parlamentarului Bogdan Bola, deputaţii Forţa Dreptei și USR au depus marți, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă intitulată „Marius Budăi – ministrul salvării pensiilor speciale”.

De asemenea, spun inițiatorii moțiunii, “Budăi este autorul celei mai mari aberații fiscale din ultimii ani: să muncești 2 ore, dar să plătești taxe cât pentru 8 ore, propunând suprataxarea contractelor part-time”.

Tot în acest context Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei a declarat: „Ministrul Muncii care în 2020 promitea creşterea punctului de pensie la 40%, care s-a angajat când a venit la guvernare că va creşte punctul de pensie conform unui grafic care nu are nicio legătură cu realitatea, că ministrul Muncii care promitea recalcularea pensiilor, care trebuie făcută până în 1 septembrie 2023, eu cred că trebuie să vină şi să dea seamă pentru gravele nerealizări şi pentru faptul că sunt mai preocupaţi de doamnele din PSD decât de soarta pensionarilor şi a celor care sunt fără loc de muncă şi de cei care au dreptul să aibă alocaţii mărite, şi anume copiii noştri.”

Moțiunea se va dezbate luni, 27 februarie, și va fi votată marți, 28 februarie.

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top