Actualitate

Programul obiectivelor de investiții finanțate de la bugetul local al comunei Mihai Bravu

Programul obiectivelor de investiții, ce vor fi realizate cu bani de la bugetul local, a fost aprobat de consilierii locali ai comunei tulcene Mihai Bravu, al cărei primar este Răducan Tănase.

Programul pleacă de la o estimare a veniturilor la bugetul local pe 2021 de aproximativ 14 milioane de lei. Din acești bani, puțin peste un milion de lei vor merge către cofinanțarea proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020, adică proiectului „Construire grădiniță în satul Turda, comuna Mihai Bravu”.

Pentru proiectul cu finanțare din fonduri nerambursabile „Modernizare Școală Gimnazială Turda, structură a Școlii Gimnaziale Mihai Bravu”, consilierii au aprobat o cofinanțare de 1,6 milioane de lei.

La capitolul „Cultură, recreere și religie”, Consiliul Local Mihai Bravu a alocat o sumă de 4,2 milioane de lei. Cu acești bani se vor finanța, printre altele, construirea unui gard nou la cimitirele din Satu Nou și Turda, construirea unei clopotnițe în localitatea Mihai Bravu, plata cofinanțării de 1,49 de milioane de lei pentru proiectul „Modernizare Cămin Cultural în localitatea Satu Nou”, și a cofinanțării de 1,34 de milioane de lei pentru proiectul „Modernizare Cămin Cultural în satul Mihai Bravu”.

De asemenea, și proiectul de modernizare a Căminului Cultural din satul Turda va fi cofinanțat de la bugetul local cu suma de 1,35 de milioane de lei.

Pentru proiectul de înființare a rețelei de distribuție a gazelor naturale, bugetul local al comunei Mihai Bravu, va acoperi cheltuielile legate de realizarea documentației tehnico-economice, acorduri, avize, studii, expertiză tehnică, DALI, în valoare de 100.000 de lei.

183.000 de mii de lei vor merge către cofinanțarea proiectului cu finanțare nerambursabilă „Construire parc în satul Turda”.

În ceea ce privește protecția mediului, comuna Mihai Bravu va investi 200.000 de lei pentru realizarea unei bascule-groapă de gunoi și cale de acces în satul Turda.

Pentru modernizarea drumurilor de interes local, comuna alocă anul acesta suma de 1,62 milioane de lei cofinanțare a proiectelor realizate prin PNDL – Programul Național de Dezvoltare Locală.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top