Actualitate

Consiliul Local al comunei Mircea Vodă a aprobat bursele pentru elevi. Alte decizii luate pentru comunitate

În cea mai recentă ședință de Consiliu Local, aleșii locali ai comunei Mircea Vodă au votat o serie de proiecte importante pentru viața comunității. Unul dintre acestea face referire la acordarea burselor pentru elevii comunei.

Astfel, consilierii au decis ca bursele sociale, de merit, de studiu să fie în valoare de 100 de lei pentru anul școlar 2020/2021. Elevii care se încadrează pentru primirea acestor categorii de burse trebuie să aibă și nota 10 la purtare. Fondurile necesare acordării acestor burse școlare vor fi asigurate de către bugetul local.

Un alt proiect adoptat de Consiliul Local a fost cel al actualizării indicatorilor tehnico-economici (faza DALI) pentru obiectivul de investiții „Modernizare și reabilitare drumuri în comuna Mircea Vodă”. Proiectul are o valoare totală de 10,9 milioane de lei (fără TVA), iar finanțarea acestuia se face prin intermediul Companiei Naționale pentru Investiții (CNI).

În aceeași ședință a Consiliului Local a fost aprobată și actualizarea Programului Anual de Investiții pentru anul 2021 și s-au aprobat situațiile financiare ale SC Rural Salubritate Mircea Vodă SRL pentru anul 2020: bilanțul contabil, contul de profit și pierderi, date informative, situația activelor imobilizate, raportul administratorului, indicatorii de performanță și balanța de verificare la luna decembrie 2020.

De asemenea, consilierii locali au decis, la inițiativa primarului George Ionașcu, organizarea unei festivități de celebrare a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la încheierea căsătoriei, a sportivilor de la Clubul Sportiv „Dacia” Mircea Vodă care au obținut premii la competițiile sportive și a elevilor care au obținut premii sau mențiuni la olimpiadele școlare, precum și a îndrumătorilor acestora.

Pentru acordarea acestor recunoașteri, a fost aprobat un buget de 21.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top