Actualitate

Cine a câștigat licitația proiectului de creare a unei infrastructuri de agrement în zona turistică Murighiol

Proiectul de creare a unei infrastructuri de agrement în zona turistică Murighiol a trecut de faza de licitație publică. El a fost adjudecat de grupul de firme alcătuit din SC Complex Delta SRL, SC Gaz Control și SC Marix SRL. Valoarea contractului este de 18.226.847,28 de lei.

 În anul 2020, între Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – în calitate de Autoritate de Management și Organismul Intermediar – Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Est și U.A.T. Comuna Murighiol s-a încheiat un contract pentru realizarea acestui proiect.

Autoritatea contractantă este responsabilă pentru proiectarea lucrărilor la faza SF. Contractantul va fi responsabil pentru proiectare de detaliu (faza PT) conform descrierii din Caietul de Sarcini. Durata de proiectare este de 3 luni, durata de execuție a lucrărilor este de 22 de luni la care se adaugă perioada de garanție de minim 36 de luni. Autoritatea contractantă este responsabilă pentru proiectarea lucrărilor la faza SF. Contractantul va fi responsabil pentru proiectare de detaliu (faza PT) conform descrierii din Caietul de Sarcini”, se mai arată în documentele tehnice ale licitației.

SC Complex Delta SRL este o societate comercială înființată în anul 1992, cu sediul în municipiul Tulcea, având obiectul principal de activitate: Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare. În anul 2020, firma a avut o cifră de afaceri de peste 27 de milioane de lei. Este patronată de omul de afaceri Hristu Caraman.

SC Gaz Control SRL este o societate comercială înființată în anul 2003, cu sediul în municipiul Tulcea. Firma are ca obiect principal de activitate lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat. În anul 2020 a avut o cifră de afaceri de 4,5 milioane de lei. Este administrată și patronată de Gheorghiu Adriana Gianina.

SC Marix SRL este o societate comercială înființată în anul 2001, cu sediul în municipiul Tulcea. Firma are ca obiect de activitate lucrările de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Este administrată de Dimofte Valentin, cel care deține și majoritatea părților sociale. În anul 2020 a avut o cifră de afaceri de 1,9 milioane de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top