Actualitate

Primarul Maria Mitu: “La Rasova oamenii respectă condițiile autoizolării”

Conform declarației primarului comunei Rasova, Maria Mitu, la Rasova sunt în izolare la domiciliul 34 de persoane care s-au întors din străinătate, pe lângă acestea alte 46 de persoane, membri ai familiilor celor întoarse acasă, deci în total 80 de persoane se află în autoizolare.

“Toate aceste persoane respectă condițiile autoizolare și nu am avut probleme cu nimeni. Sunt persoane civilizate, ne caută telefonic ca să le aprovizionăm cu cele trebuincioase traiului.

Ceilalți cetățeni respectă și ei această ordonanță militară, ies doar ziua pentru strictul necesar, în principal eu zic că lumea a înțeles gravitatea situației și se conformează.

În ceea ce privește situația persoanelor peste 65 de ani, am mers din poartă în poartă și am stabilit clar numărul acestora precum și modul în care le vom ajuta în această perioadă. Fără aparținători avem doar 9 persoane, pe care le vom ajuta.

Din punct de vedere al aprovizionării nu avem probleme, avem un minimarket care este bine aprovizionat și câteva magazine de cartier care și ele sunt destul de bine aprovizionate. Pâinea vine în fiecare zi, deci nu este un motiv de panică faptul că făina se găsește mai rar, că la fel este și la oraș.

Le transmit locuitorilor Rasovei să stea acasă și să respecte măsurile impuse de autorități” , a declarat pentru ziarul Dezvăluiri, primarul comunei Rasova, Maria Mitu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top