Actualitate

Primarul din Mahmudia, Ion Șerpescu: Situația e sub control, nu avem probleme deosebite

În comuna Mahmudia sunt 12 persoane în autoizolare, persoane întoarse recent din străinătate. Iată ce spune primarul Ion Șerpescu despre situația din Mahmudia:

“În autoizolare avem 11 persoane, toate venite din străinătate, dar mai sunt, de exemplu, a venit copilul cuiva din străinătate și am impus și intrarea părinților în autoizolare, așa cum este normal. Deci, cu totul sunt 12 persoane în autoizolare.

Toate aceste persoane respectă condițiile de autoizolare, am anunțat și vecinii ca să monitorizeze și ei situația, mai ales că ei sunt și mai interesați ca cei în autoizolare să respecte strict condițiile.

Avem 8 persoane fără ajutor, dar eu îi am în vedere și le ajutăm și pe acestea cu alimente și strictul necesar.

Dar, toți cei care s-au întors din străinătate sunt cunoscuți ca oameni serioși și nu cred că ar putea face probleme. Mă sună, le trimit echipajul de la ISU cu alimente, contra cost, li se face piața, etc.

Toți cetățenii comunei sunt disciplinați, respectă restricțiile de deplasare, nu am pe nimeni pe stradă. Cei peste 65 de ani, respectă intervalul orar 11.00 – 13.00, când ies strict pentru cumpărături, în rest toată lumea stă acasă, fără probleme.

Am pus la dispoziția tuturor locuitorilor comunei, numerele de telefon, al meu personal și al departamentului din Primărie, pot suna la orice oră din zi și din noapte atunci când au probleme.

În ce privește ordinea publică, avem Poliția Națională care vine de la Tulcea,  Poliția Locală și Paza de noapte din cadrul Primăriei, toți ies în patrulare și își fac treaba.

Adică, nu am probleme cu locuitorii comunei.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top