Actualitate

Primar Saraiu: Suntem angrenați în proiecte majore de dezvoltare, în ciuda tuturor dificultăților

Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, trece în revistă proiectele aflate în derulare în comună și își exprimă încrederea că ele vor fi finalizate, în ciuda birocrației și a altor obstacole.

La nivelul administrației publice locale suntem angrenați în derularea unor proiecte de dezvoltare majore, care vor schimba și mai mult fața comunei, dar mai ales vor aduce multe beneficii cetățenilor: Asfaltarea localității Saraiu canalizare Saraiu, construire canal intercepție ape pluviale, construire case mortuare, trotuare, construire Cămin Cultural Dulgheru, construire sală sport Dulgheru, etc.

Am avut plăcuta surpriză, în ultima vreme, să întâlnesc foarte mulți sărăieni harnici și dornici să contribuie activ la dezvoltarea și înflorirea comunei pe care cu toții o numim ACASĂ. Mă simt de fiecare dată onorată să fiu primarul acestei comune în care sunt atâția oameni dedicați, care pun umărul și se implică activ în comunitate. Alții au uitat prea repede cum era înainte, murdar și gri, fără funcțiuni destinate copiilor, seniorilor, persoanelor cu nevoi speciale, fără atracții distractive, fără parcări, asfalt, fără investiții majore pentru comunitate și vor vedea doar ceea ce nu avem. Încă. Vom avea tot ceea ce este necesar pentru o comună de nivelul comunei Saraiu, în timp, cu răbdare.

Mai mult, în anul de grație 2022, la noi birocrația este încă în floare, iar pentru a realiza ceva este nevoie să ai răbdare câțiva an, până treci prin toate etapele <firești>, de la stadiul de idee, până la pus în practică.

E nevoie de studii peste studii, proiecte peste proiecte, discuții peste discuții, licitații reluate de N ori și aici e chiar groapa Marianelor… Sunt proiecte care au trebuit licitate de mai multe ori pentru că fie nu s-au prezentat doritori, fie nu au îndeplinit condițiile. Nu cred că vreți să vă explic în amănunt procedurile…

Poți avea banii în buzunar și până te vezi cu proiectul finalizat, riști să ajungi la vârsta pensionării! Dar Dumnezeu le descurcă cumva pe toate și mă ajută mereu să reușesc să împlinesc fiecare proiect asumat pentru sărăieni și pentru Saraiu, Dulgheru și Stejaru”, a transmis Dorinela Irimia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top