Politic

Deputat Șișcu: Am votat pentru aderarea Suediei și Finlandei la NATO

Deputatul tulcean George Șișcu a partipat la sesiunea extraordinară a Camerei Deputaților şi a votat proiectul privind ratificarea protocolului de aderare al Finlandei şi Suediei la NATO.
”Am făcut-o fără nici o ezitare, pentru că ne dorim cu toţii o alianţă Nord-Atlantică mai puternică şi mai hotărâtă.
Practic, NATO se reinventează. Toate statele democratice înţeleg gravitatea momentului, după ce Rusia a atacat Ucraina la începutul acestui an. În acelaşi timp, Finlanda şi Suedia primesc garanţii sporite de securitate. Cele două state, ca de altfel toţi membrii NATO, vor beneficia de articolul 5 din tratatul NATO care spune că un atac asupra unui stat membru este considerat un atac asupra tuturor ţărilor membre.
În ceea ce ne priveşte, România rămâne un membru de nădejde NATO, iar Alianţa Nord-Atlantică rămâne singura opţiune raţională pentru siguranţa ţării noastre”, a transmis deputatul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top