Actualitate

Prima zi de școală, moment de bucurie pentru comunitatea din Saraiu

Prima zi de școală, din noul an de învățământ 2021/2022, a fost un moment plin de bucurie pentru elevii comunității din Saraiu. Alături de școlari au stat părinții, reprezentanții autorităților locale și numeroși invitați.

Cu acest prilej, Dorinela Irimia, primarul comunei, a transmis elevilor un mesaj. „Dragostea şi setea de carte iarăşi ne adună la un început frumos de toamnă pentru a ne spune reciproc : Bun venit la Ziua Cunoştinţelor!

Dragi elevi, la acest frumos început de toamnă vă dorim un an plin de realizări, note bune şi cunoştinţe vaste. Apreciaţi anii de şcoală, căci sunt cei mai frumoşi din viaţă. Folosiţi raţional orice moment al procesului de studiu, pentru a acumula cunoştinţele necesare, pentru a vă afirma în lumea contemporană şi, în acelaşi timp, pentru a răscumpăra eforturile părinţilor şi dascălilor care vă îndrumă în viaţă.  Indiferent de obstacolele pe care le avem în față, trebuie să le depășim împreună! Suntem bucuroși că vă suntem alături în această zi importantă pentru voi, dar ne rugăm ca această situație de criză să treacă cât mai curând.”

Pentru prima zi de școală, Primăria Saraiu, alături de Consiliul Local, a achiziționat pentru toți elevii din localitate ghiozdane complet echipate care au fost distribuite în toate școlile și grădinițele din localitatea Saraiu.

Ghiozdanele, de o calitate deosebită, au venit la pachet și cu penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți și creioane de colorat, bineînțeles, diferențiate în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 – IV și V – VIII.

Ghiozdanul pentru grădiniță cuprinde cărți și creioane de colorat, culori cerate, batoane din plastilină și numărătoare, caiet desen, acuarele, caiet cu foaie velină etc .

Cel pentru clasele 0-IV ghiozdanul a fost echipat cu un bloc de desen, cinci caiete dictando, cinci caiete de matematică, acuarele, penar complet echipat cu stilou, creioane, carioci, riglă și radieră, iar cel pentru clasele V-VIII are înăuntru caiete de română, de matematică, penar și trusă de geometrie. De asemenea, au fost oferite și măști pentru toți copiii din familia Saraiu .

„Mulțumim domnului senator Stroe Felix, preoților din parohiile comunei Saraiu, domnului vicepreședinte Zlatoianu Dragoș, doamnei Vicepreședinte Zlatoianu Crenguța, domnului doctor Moisii Florin, doamnei director al Școlii Generale Nicolae Maraloi Saraiu, Boitan Rodica, cadrelor didactice, Consiliului Local Saraiu. Proiectul ,, ghiozdanul de școală ” a fost un dar pentru toți elevii din familia Saraiu ! Mult succes în noul an școlar 2021-2022”, mai spune Dorinela Irimia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top