Opinii

O grădiniță nouă în comuna Mihai Viteazu

Au trecut aproape două luni de la începutul acestui an și cu toate acestea, în multe dintre localitățile constănțene, proiectele administrațiilor locale nu pot fi demarate, întrucât Guvernul României nu a aprobat încă bugetele locale. Astfel, primarii nu pot face altceva decât să aștepte, neștiind pe ce sume să se bazeze și câte din proiectele lor vor putea fi realizate. Este și cazul comunei constănțene Mihai Viteazu, condusă de edilul Gheorghe Grameni. Acesta ne-a declarat că are numeroase planuri pentru 2013 dar că totul depinde de bugetul care va fi alocat comunei sale. Unul dintre obiectivele lui Grameni în acest an este finalizarea unei case mortuare, proiect care a fost deja demarat.

„Sunt multe de făcut la noi în comună dar totul depinde de banii de la stat. Anul trecut am avut un buget cu 5 miliarde mai mic decât cel din 2011, acum, acesta ar putea fi și mai mic. Noi am mărit taxele, așa cum ni s-a cerut, mai ales că avem aproape 9000 de hectare” a declarat primarul Gheorghe Grameni. Potrivit întâiului gospodar al comunei, o altă prioritate ar fi înființarea unei poliții locale. De asemenea, se impune construirea unui cămin de bătrâni, pentru că cel mai apropiat lăcaș de acest gen este tocmai la Poarta Albă. Administrația locală intenționează pe viitor și construirea unor locuințe sociale dar și acest proiect nu poate fi demarat, pentru că nu există destui bani. Gheorghe Grameni este însă decis să lupte și să își îndeplinească cele mai multe dintre promisiunile făcute în campanie. “Eu îmi doresc să pot face tot ceea ce mi-am propus în acest mandat dar din nefericire, depindem și de alții, pentru că fără banii necesari, nu se pot face prea multe” a mai declarat primarul comunei Mihai Viteazu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top