Opinii

Năvodari – prezent pe harta destinatiilor turistice de calitate de pe litoral

Servicii de calitate oferite de noul all-inclusive din familia Phoenicia Hotels & Resort

Zona Năvodari – Mamaia Nord a devenit deja paradisul turiștilor obișnuiți cu luxul. Un hotel de cinci stele, Phoenicia Luxury Hotel a fost inaugurat sâmbătă seară, în prezența a numeroși invitați de seamă. Primarii Nicolae Matei și Radu Mazăre, directorul ANT Corina Martin, analistul politic Cosmin Gușă și artistul Ovidiu Lipan Țăndărică au fost doar câteva dintre personalitățile invitate să participe la eveniment. De altfel, trebuie spus că Ovidiu Lipan Țăndărică a venit însoțit de Rene Santana, fiica marelui chitarist mexican Carlos Santana. Phoenicia Luxury Hotel este un hotel de cinci stele (cu peste 15.000 mp construiți), care dispune de 400 de locuri de cazare și numeroase dotări specifice unei locații de mare lux.

Trebuie menționat faptul că o cameră dublă are peste 45 de mp iar un apartament (cu 2 băi) are 71 de mp. Patru restaurante, 1 lobby bar, plajă privată, piscine sau baza sportivă sunt doar o parte din variantele pentru care un turist de la Phoenicia ar putea opta. Investiție de peste 5 milioane de euro, Phoenicia Luxury Hotel va fi primul de pe litoralul românesc care va oferi servicii Ultra All Inclusivea, aşa cum o fac mari hoteluri din întreaga Europă. Cu această ultimă investiție, grupul Phoenicia Resort a devenit sâmbătă cel mai mare grup hotelier din România, cu o capacitate de cazare totală de peste 6000 de locuri, dintre care numai 3000 pe litoral. În acelaşi timp, noul hotel contribuie masiv la dezvoltarea turismului în zona Năvodari – Mamaia Nord, o zonă care pur şi simplu a „explodat” economic în ultimii ani. Apariţia hotelului de cinci stele consolidează prezenţa oraşului Năvodari pe harta turismului românesc.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top