Opinii

Primăria Lumina achiziționează la licitație servicii de catering pentru cursanții unui proiect european

În cadrul proiectului „Dezvoltarea durabilă a pieței muncii din mediul rural, prin facilitarea accesului la ocupare” – Nr. Contract POSDRU/110/5.2/G/86892, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 “Investește în oameni!”, Axa prioritară 5 ,,Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Intervenţie 5.2 „Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă”, UAT Comuna Lumina organizează procedura de achiziţie directă (cumpărare directă) în vederea achiziţionării de ,,servicii de catering pentru cursanţi” necesare implementării proiectului ,,Dezvoltarea durabilă a pieței muncii din mediul rural, prin facilitarea accesului la ocupare”, proiect ce se implementează în Regiunea Sud – Est.
Invitația de participare poate fi ridicată/solicitată de la sediul Autorității Contractante din Comuna Lumina, Str. Mare, Nr. 170 județul Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top