Actualitate

Lucrări de asfaltare în comuna Saraiu. „Vrem să creștem gradul de confort al locuitorilor”

Luna octombrie a fost pentru comuna constănțeană Saraiu un moment prielnic de transpunere în realitate a unor proiecte la care administrația locală a lucrat de-a lungul anului. Vorbim aici, în primul rând, de lucrări de modernizare (asfaltare) a infrastructurii rutiere din localitățile Saraiu și Dulgheru.

„În <<familia Saraiu>> asfaltările continuă. Iată, au fost asfaltate următoarele străzi: Răzoarelor, Aviatorilor, 6 Martie, Carsium și strada Cerbului. Urmează alte trei străzi”, notează primarul comunei, Dorinela Irimia.

Nu doar în localitatea Saraiu se asfaltează, ci și în satul Dulgheru, acolo unde se implementează un proiect amplu, în valoare totală de 14.908.665.50 euro, din care partea de cofinanțare de la buget local este de 700.000 de lei.

„Lucrările de asfaltare a localității Dulgheru sunt un vis împlinit. În perioada aceasta s-a turnat asfalt pe străzile Plopilor, Sburătorului, Gheorghe Doja, Avram Iancu și altele. Am promis că, dacă vremea ține cu noi, aceste lucrări se vor termina în scurt timp și iată, nu am vorbit în zadar”, adaugă edilul comunei.

Totodată, Dorinela Irimia le mulțumește tuturor șoferilor pentru răbdare și le adresează scuze pentru disconfortul creat, dar totul s-a făcut pentru ca drumurile din comună să fie modernizate complet și redate traficului în cele mai bune condiții.

„Am mai spus-o și o repet: vreau ca până la finalul mandatului de primar în fruntea localității să rezolv 90% din problemele infrastructurii rutiere Saraiene. Am sprijinul echipei din Consiliul Județean, al Guvernului, al tuturor factorilor de decizie”, mai spune primarul.

Pe lângă lucrările deja începute în comuna Saraiu, alte contracte de finanțare, în valoare de peste 11 milioane de lei, vor fi semnate în perioada următoare. Aceste finanțări privesc investiții în infrastructura rutieră din satul Saraiu (asfaltarea a 17,5 kilometri), reabilitarea și dotarea căminului cultural Dulgheru, realizarea unui canal de intercepție apă în Saraiu, reabilitarea trotuarelor din Saraiu și Dulgheru. „Toate aceste lucrări au scopul de a construi comuna fericită pe care ne-o dorim cu toții și de a crește gradul de confort al saraienilor în casa lor – comuna lor. Îmi doresc să fim o comună europeană! Împreună vom reuși”, conchide Dorinela Irimia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top