Actualitate

Președintele C.J., Horia Țuțuianu s-a ținut de promisiune: a însoțit 51 de copii din Centrul de Plasament ”Micul Rotterdam” într-o vizită la Palatul Victoria și Palatul Parlamentului

O promisiune îndeplinită! Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a dus astăzi 51 de copii din Centrul de Plasament ”Micul Rotterdam” în vizită la Palatul Victoria și la Palatul Parlamentului, la invitația doamnei premier Viorica Dăncilă. Astfel, au fost făcute toate demersurile pentru ca cei mici să se bucure la maximum de această vizită în București.

„Orice promisiune trebuie îndeplinită. Am reușit ca în nici două săptămâni să îi aducem pe copiii de la Centrul ”Micul Rotterdam” la București. A fost o reală bucurie să le facem o surpriză acestor copii. Au vizitat Palatul Victoria și Palatul Parlamentului, iar doamna Viorica Dăncilă a fost o gazdă extraordinară. Am reușit să le oferim o experiență de neuitat, iar mobilizarea a fost exemplară. Mulțumim autorităților centrale pentru invitație, dar și primirea călduroasă”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Invitația la București a fost lansată de doamna Viorica Dăncilă în urmă cu 10 zile, după o vizită la Centrul De Plasament ”Micul Rotterdam”. În cadrul vizitei de astăzi, cei mici au primit și cadouri: rechizite, ghiozdane și dulciuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top