Politic

George Șișcu, despre bilanțul primelor 10 zile de guvernare liberală

Deputatul tulcean George Șișcu consideră că guvernul liberal s-a apucat repede de treabă și, chiar dacă au trecut doar 10 zile de la învestire, deja pot fi trecute în revistă primele măsuri:

🔹 Restructurarea Guvernului de la 26 la 16 ministere.
🔹 Organizarea primului tur al alegerilor prezidențiale în condiții civilizate de vot in țară si în străinătate.
🔹 Nominalizarea Comisarului European din partea României, Adina Vălean, aprobată de președintele desemnat al Comisiei Europene, audiata si votată in Parlamentul României si în Parlamentul European.
🔹 Desecretizarea Dosarului 10 august 2018.
🔹 Eliberarea din funcție a peste o sută de demnitari publici numiți de PSD.
🔹 Retragerea apărării lui Liviu Dragnea din partea Guvernului României la CEDO.
🔹 Adoptarea OUG pentru acordarea venitului de completare pentru minerii din Valea Jiului care au intrat în programul de disponibilizare.
🔹 Deblocarea aplicațiilor de finanțare din fonduri europene pentru 42 de proiecte de apă și canalizare in valoare de 4 miliarde Euro.
🔹 Aprobarea HG pentru implementarea Fondului de Solidaritate al UE in vederea acordării de despăgubiri din fonduri europene pentru județele din Nord-Est afectate de inundații în 2018.
🔹 Depunerea aplicației de finanțare din fonduri europene pentru Spitalul Regional din Cluj.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top