Politic

PNL anunţă Bunavestire la Sarichioi: Alexandru Averian și-a lansat candidatura la Primărie

PNL anunţă Bunavestire la Sarichioi. În ziua în care creștinii ortodocși de rit vechi (majoritari în satul Sarichioi) sărbătoresc Bunavestire, Partidul Național Liberal a organizat lansarea candidatului pentru primărie, în persoana profesorului Alexandru Averian.

Evenimentul a fost unul simplu și firesc și a sugerat deschiderea lui Averian către cetățeni. Candidatul a mers printre oamenii adunați în centrul localității cu prilejul târgul săptămânal, a stat de vorbă cu ei, i-a anunțat de intenția sa, a primit și a dat sfaturi.

Averian a fost însoțit de mai mulți liberali, printre care George Șișcu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean și Alexandru Filip, care se va înscrie în cursa pentru funcția de consilier la aceeași instituție.

Alexandru Averian s-a declarat deschis la sugestiile oamenilor, dedicat interesului general și i-a invitat pe toți cetățenii alături de el într-o „călătorie” spre un viitor mai bun pentru comuna Sarichioi:

„Astăzi este sărbătoare în Sarichioi. Aici sărbătorim Bunavestire pe rit vechi. Cu bucurie vă anunț că am decis să îmi depun candidatura la funcția de primar al comunei Sarichioi. Împreună cu echipa Partidului Național Liberal, sunt convins că vom putea aduce soluțiile cele mai bune tuturor problemelor comunei noastre.

Eu fiind deschis la propunerile tuturor cetățenilor, dedicat interesului general, vă invit alături de mine în această călătorie pentru un viitor mai bun în comuna noastră. Alegeți bine, binele învinge întotdeauna! Alexandru Averian.”.

George Șișcu: PNL anunţă Bunavestire la Sarichioi

Deputatul George Șișcu, candidat la președinția Consiliului Județean, a spus că lansarea candidaturii lui Averian reprezintă vestea bună pentru Sarichioi și și-a declarat susținerea pentru acesta:

„Pentru creștinii care serbează sărbătorile pe rit vechi, astăzi este sărbătoarea Bunei Vestiri. Cu o veste bună venim și noi astăzi la Sarichioi, să îl prezentăm pe candidatul nostru la funcția de primar al acestei frumoase comune, Alexandru Averian.

Eu sunt George Șișcu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean și sunt astăzi alături de colegul și prietenul meu, Alexandru Averian, viitorul primar al acestei comune. Alege bine, alege Alexandru Averian, alege un om de cuvânt!”.

Alexandru Filip: Comuna Sarichioi trebuie să devină o perlă a turismului

„Eu îmi doresc și îmi propun să fiu în Consiliul Județean pe lista de consilieri, alături de colegul George Șișcu, ca noul președinte al Consiliului Județean. Dar și alături de Alexandru Averian, noul primar al comunei Sarichioi.

Pentru că împreună, în această formulă, sunt sigur că vom reuși ca această comună privilegiată, atât de frumoasă, comuna Sarichioi, să își atingă cu adevărat potențialul.

Mai ales potențialul turistic, care cred că în prezent este insuficent valorificat. Comuna Sarichioi trebuie să fie o perlă a turismului tulcean a turismului dobrogean, a turismului românesc și împreună vom reuși să valorificăm acest potențial”, a spus Alexandru Filip.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top