Politic

Huțucă: La mulți ani cadrelor medicale din județul Constanța

Huțucă: La mulți ani cadrelor medicale

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, le transmite la mulți ani tuturor cadrelor medicale din județ. El a subliniat eforturile și devotamentul acestora în îngrijirea sănătății comunității. Huțucă a reiterat angajamentul ferm al Partidului Național Liberal (PNL) de a continua investițiile în modernizarea, dotarea și dezvoltarea infrastructurii de sănătate din județul Constanța.

„Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății transmit cele mai sincere urări de bine tuturor angajaților din sistemul de sănătate din județul Constanta. Îmi exprim recunoștință pentru eforturile și devotamentul pe care le depuneți în fiecare zi pentru a avea grijă de sănătatea comunității noastre.

Huțucă: La mulți ani cadrelor medicale. PNL va continua dezvoltarea infrastructurii de sănătate

Doresc să reiterez angajamentul ferm al PNL de a continua investițiile în modernizarea, dotarea și dezvoltarea infrastructurii de sănătate din județul Constanța. Suntem conștienți de importanța vitală a unei infrastructuri medicale bine pregătite și eficiente pentru bunăstarea și siguranța tuturor locuitorilor.

Vă mulțumim pentru devotamentul și sacrificiul vostru și vă asigurăm că suntem alături de voi în eforturile de a oferi îngrijire medicală de calitate și accesibilă pentru fiecare persoană din comunitatea noastră”, afirmă deputatul PNL.

Citește și: Huțucă: PNL continuă digitalizarea serviciilor publice (dezvaluiri.ro)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top